2777
2789
عنوان

چطوری خبر بارداری رو به شوهرتون دادین🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 39 پست
من همش شبا ب این موضوع فک مبکنم....اول ب این فک میکنم ک توخونه بی بی ازاول هس،صب زودمیرم بی بی میزنم ...

انشاءالله عزیزم چقد قشنگ تصویرسازیش کردی مطمئنم همینارو تجربه خواهی کرد به امیدخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پریودم که عقب افتاد جفتمون شک کردیم من خونه ی بابام اینا بودم چند روز هر دقیقه هی زنگ میزد پیام میداد چیشد شدی هنوز نشدی😂😂

خودش میدونست چیکار کرده بود دیگه شکه به یقین تبدیل شد 

جوراب خوردنی نیست🥴

جوراب ببخشید و کیک😐😂

یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم ♥️✨️ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'            #جذابای‌سایت😗✨️ ~       تکستایِ اینجاهیچ ارتباطی به حالِ فعلی من نداره و دلیه عزیزان🦋🌱..تو سایت مادران  هم هستم ولی نه به این اسم خواستی اونجا پیدام کنی سرچ کن قهوه‍ قجࢪۍ☕🌥.

2805
انشاءالله عزیزم چقد قشنگ تصویرسازیش کردی مطمئنم همینارو تجربه خواهی کرد به امیدخدا

فداشتم بخدا ی ساله دقیقا اینارو توذهنم تجسم میکنم.مطمعنم همینجوری میشه دقیقااااا.میدونی چن ماااه پیش ی چن بار اقدام کردیم بعد ول کردیم البت نمیشه گف اقدام چون ماهی دوسه بار اینا میشد..الان مبخاییم دوباره شروع کنیم...ذوق دارم خیلی🥲دعا کن سریع حامله شم

خب پریودم که عقب افتاد جفتمون شک کردیم من خونه ی بابام اینا بودم چند روز هر دقیقه هی زنگ میزد پیام م ...

🤣

یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم ♥️✨️ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'            #جذابای‌سایت😗✨️ ~       تکستایِ اینجاهیچ ارتباطی به حالِ فعلی من نداره و دلیه عزیزان🦋🌱..تو سایت مادران  هم هستم ولی نه به این اسم خواستی اونجا پیدام کنی سرچ کن قهوه‍ قجࢪۍ☕🌥.

من وقتی بیرون بود بهش زنگ زدم که برام بی بی چک بخر، خرید آورد داد دستم، منم سریع رفتم زدم همون لحظه دوتا خط افتاد، رفتم تو آشپزخونه بغلش کردم گفتم بابا شدی، همینقدر غافلگیر کننده 😶😂

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
فداشتم بخدا ی ساله دقیقا اینارو توذهنم تجسم میکنم.مطمعنم همینجوری میشه دقیقااااا.میدونی چن ماااه پیش ...

انشاءالله عزیزم به خوشی وسلامتی خدایه بچه سالم ونازبهتون بده 😍 سعی کنید از ۱۴ سیکلتون یک روز درمین اقدام کنید میگن پست سرهم نکنید یک روز درمیان بهتره

جوراب ببخشید و کیک😐😂

از ذوق 😐😂

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
انشاءالله عزیزم به خوشی وسلامتی خدایه بچه سالم ونازبهتون بده 😍 سعی کنید از ۱۴ سیکلتون یک روز درمین ...

قربونت برم.مبدونی شرایطمون خیلی بده شوهرم همش سرکاره خیلیییی خسته میشه اکثرا شبفت شبه و اصلا نایی نمیمونه واسش ببخشیدا حتی تو هفته ی بار هم بزور رابطه داریم.....ازبس سرپامبمونه پاهاش خسته میشه...نمیدونم کی بچه دارمیشیم با این وضع....😭اونقد گریه میکنم افسردگی گرفتم...