2777
2789
عنوان

چطوری خبر بارداری رو به شوهرتون دادین🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 39 پست

کفش بخرید بزارید تو باکس بچه ها😁بزارید رو تخت اتاق خواب برن ببینن

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

خدایی چه جوری یه عده شوهراشون ذوق میکنن میپرن هوا دهنشون باز میمونه 

مگه کار هرشبشون نیست؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نامزدم ولی اگهیه روزی حامله شدم یه جوارب بچگونه میخورم همراه با برگه سنوگرافی کادو میکنم میدم بهش😐😂

یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم ♥️✨️ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'            #جذابای‌سایت😗✨️ ~       تکستایِ اینجاهیچ ارتباطی به حالِ فعلی من نداره و دلیه عزیزان🦋🌱..تو سایت مادران  هم هستم ولی نه به این اسم خواستی اونجا پیدام کنی سرچ کن قهوه‍ قجࢪۍ☕🌥.

2805
خدایی چه جوری یه عده شوهراشون ذوق میکنن میپرن هوا دهنشون باز میمونه مگه کار هرشبشون نیست؟

نه خب از دستشون درمیره دیگه من بارداریم ناخواسته بود جلوگیری طبیعی داشتیم 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
خدایی چه جوری یه عده شوهراشون ذوق میکنن میپرن هوا دهنشون باز میمونه مگه کار هرشبشون نیست؟

والا هر شبمورد عنایت قرار میدن بعدش ذوق میکنن😐😂😂

یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم ♥️✨️ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'            #جذابای‌سایت😗✨️ ~       تکستایِ اینجاهیچ ارتباطی به حالِ فعلی من نداره و دلیه عزیزان🦋🌱..تو سایت مادران  هم هستم ولی نه به این اسم خواستی اونجا پیدام کنی سرچ کن قهوه‍ قجࢪۍ☕🌥.

خونه داییم شام دعوت بودیم. بعد من با زنداییم خیلی صمیمم تا فهمید پریودم عقب انداختم سریع رفت برام بی بی چک خرید مجبورم کرد بزارم. همونجا بی بی چکم مثبت شد سریع رفت به شوهرم گفت مبارک باشه 😑🤣🤣

من+نی نی+باباش=❤

من همش شبا ب این موضوع فک مبکنم....اول ب این فک میکنم ک توخونه بی بی ازاول هس،صب زودمیرم بی بی میزنم میبینم مثبته گریه مبکنم ازشادی میپرم اینور اونور،توخونه هم هیچکی نیس اخه شوهر صب زودمیره...خودمونگه میدارم ک بهش اس ایناندم...زود ی کیک میپزم لباسای نوزادی بچه رو ک ازقبل امادس رو میذارم باکس و ی نامه..شام خوبم میذارم..شب ک میاد خونه خستس میره لباساشو دراره دراز میکشه یکم بعد دوربین گوشبنو روشن میکنم و ب شوهر میگم بیاد ..اونم غرغرکنان ک خستم بذار دراز بکشم میاد بلخره...یهو کیک و باکس اینارو نیبینه وبازمیکنه و ذوق میکنیم هردومون.فیلمشم نگه میدارم یادگاری.....دقیقا اینجوزی میکنم هروقت انشالله حامله شدم😂😂😂😂ازبس بهش فکر کردم حفظ شدم لحظه هاشو و انگار چندین بار اتفاق افتاده واسم😂😂😂😂

خانومایی ک میگید کارخودشه وسوپرایز نداره انشاءالله همیشه خبرای خوب واینا باشه ولی نمیدونید چقد برای یه خانوم مهمه که شوهرش ذوق کنه از بارداریش🥲 ودوس دارن چنین روزیو یه خاطره خوب ازش بسازن وگرنه بقول خودتون میدونن کارخودشونه

بعضی شوهرام مث شوهراحمق من نیستن ک ناراجت شن خوشحال میشن بقولی سوپرایزمیشن ک کاش یه ذره هم شوهرمن اینجوری بود

والا هر شبمورد عنایت قرار میدن بعدش ذوق میکنن😐😂😂

😐😁

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

من نامزدم ولی اگهیه روزی حامله شدم یه جوارب بچگونه میخورم همراه با برگه سنوگرافی کادو میکنم میدم بهش ...

جوراب خوردنی نیست🥴

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نه خب از دستشون درمیره دیگه من بارداریم ناخواسته بود جلوگیری طبیعی داشتیم

چی بگم

2810