2777
2789
عنوان

چطور نجات پیداکنم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 44 پست
میگم که از مدرسمون رف ببین ینی طرف اصن از رو نمیرفتا صدبار مستقیم بهش گفتم داداش من از تو خوشم زیاد ...

مشکل اونه عزت نفس ندارع منم باهمین مشکل مواجهم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این خیلی بده ها من اولش سرد رفتار میکردم نمیفمید مستقیم گفتم نفمید تنها دوستشم من نبودما ولی میومد پ ...

اوهوم.. اوکیه حالا من تبعیض قائل میشم 😅

الانم یکی هست که خیلیی دلم میخواد باهاش دوست صمیمی بشم ولی امان از انزوای اجتماعی 🥲

انقدر پافشاری میکنه الان..خب من الان میخوام درمورد یکی حرف بزنم یامشکلم، خب پس چرا میگه حرفات چرتوپر ...

بهش بگوپس دوستی من و تو به چه درد میخوره دوستی ی پیمان دوطرفه س ،شاید باید یاد بگیری از خودت و حقت و شخصیتت دفاع کنی 

2805
بهش بگوپس دوستی من و تو به چه درد میخوره دوستی ی پیمان دوطرفه س ،شاید باید یاد بگیری از خودت و حقت و ...

خداوکیلی نمیفهمه میگه جواب بدی رو نباید با بدی داد 😅😅

برای اتوبوس بهش بگودزدزیادشده می ترسم یکدفعه ای دزدبیادگوشیموبدزده یاکسی مزاحمون بشه

حقیقتش گوشی نمبرم..ولی میتونم از دستش فرارکنم 😅

هوم

عممم همون همکلاسیم که میگفتم ازپارسال درگیرشش بودم.. خلاصه امروز هی میزد به پای بغل دستیش بعد منونگامیکرد منم خندم میگرفت جلوییم میگفت چته میخندیی میگفتم محی اینطوری میکنه 😂 نگامیکنه بعد خندم میاد

نمیدونمم حس میکنم دختره همش زیرنظرم داره

مثلا نگاش میکنم بعد سرشومیندازه یچیزی ب بغل دستیش میگه بعد بغل دستیشم منونگامیکنه 😂

2810