2777
2789
عنوان

کی یهو تونست خودشو تغییر بده و ادم دیگ ای بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 18 پست
یک معلم علم و تجربه شو بیان می‌کنه . شما استفاده کنی و بکار بگیری ، میتونی خودتو بالا بکشی ،استفاده ...

همون راه کارها رو میشه از اینترنت پیدا کرد میشه از هوش مصنوعی پرسید و هزار جای دیگم ریخته

مشاوره قراره اگه یه سری اطلاعاتی رو بهت بده که همه جا هست به چه دردی میخوره

ضمنا مشاور و معلم معنیشون جداست

من منظورم این بود که کلا شیاد بازی شده و کلاهبرداری از مردم بیچاره هست من نه خودم به مشاوری نیاز دارم نه چیزی ... چیزایی که دیدم و شنیدم میگم سرمردم شیره میمالن

برنامه نویس وب هستم . آیدی تلگرام برای سوال یا سفارش برنامه نویسی : @gutyuvasi

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو چرا بیش از حد منی 😭😭😭😭😭انگار من تاپیک زدم ....منم خستم انقد شخشیتم ززر سوال رفته و عزت نفسی ندارم و همه چیز تقشیر من انداخته شده میخوام دیگه دوسش نداشته باشم و بی تفاوت باشم تا نرنجم ولی نمیشه چون هر روز باهاشی و بچه دارم دیوانه شدم

ای پرنده ی مهاجر، سفرت سلامت اما.... به کجا میری عزیزم، قفسه تموم دنیا روی شاخه های دوری، چه خوشی داره صبوری؟ وقتی خورشیدی نباشه، تا همیشه سوت و کوری....... ای دهنت اقای قمیشی با غم این اهنگت😭