2777
2789
عنوان

کاش کمتر سختگیر بودم💔تا آخر عمرم تنها میمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 17 پست
اره ولی خب رو همونم خیلی سختگیرم.یعنی معیارم واسه انتخاب شوهر و دوس پسر یکیه فقط اینکه بگیره یا نه م ...

خودتو در معرض این ادمایی ک معیارتو دارن گرفتی؟

مثلا من خودم میگم دوس پسر میخام و اینا ولی تو خیابون طرفی ک خوشم میاد رو نگا نمیکنم 😂🥲

سرررررررر جدتون لایک نکنید
خودتو در معرض این ادمایی ک معیارتو دارن گرفتی؟مثلا من خودم میگم دوس پسر میخام و اینا ولی تو خیابون ط ...

اره قرار گرفتم چن تا.ولی پیشنهاد ندادن لاشیا😂😐

در کل میمیک صورتم عصبیه کسی جرئت نداره بیاد سمتم😂آروم و ساکتم هستم.ولی خب جلوی کراشام تا الان اینطوری نبودم عکس رفتار کردم ک بازم نتیجه نداد.حالا اینکه خودشون با کسی بودن یا با من حال نکردن و نمیدونم...

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک زدم و توی عنوان به طور واضح یه قشر خاصی رو مخاطب قرار دادم، مثلا نوشتم دخترای مجرد بیاید، یا دانشجو ها بیاید، لطفا فقط همون عده بیان و توی تاپیکایی که بهتون مربوط نمیشه داخل نشید و کامنت متفرقه نذارید چون جوابی بهتون داده نمیشه و ارجاع داده میشین به این امضا. با رعایت این چیزی که گفتم چه توی تاپیکای من چه بقیه تاپیک ها با شعور تر و با شخصیت تر بنظر میاید (و بالعکس) 😊 و همچنین وقتی تاپیک میزنم یعنی یه سوالی دارم پس سوالمو با سوال جواب ندید و اگر فقط جوابمو میدونید کامنت بذارید!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره قرار گرفتم چن تا.ولی پیشنهاد ندادن لاشیا😂😐در کل میمیک صورتم عصبیه کسی جرئت نداره بیاد سمتم😂آر ...

این روزا اکثرا تو رابطه‌ان 😂

زیاد خودتو نگیر زیادم خودتو ول نکن ک فک کنن هولشونی

سرررررررر جدتون لایک نکنید