2777
2789
عنوان

میگن طلا خریدن واسه پولداراست

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 60 پست
نگو تو رو خدا استرس میگیرم

اره بخدا امروزیک کسبه بهم گفت قیمت روغن 30درصد وبرنج 50درصد داره بالامیرررره وبقیه جنساکه نگم

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه الان در حد 12 تومن پول داری برو یه ربع سکه تاریخ پایین ( قبل از 86 ) بخر سریع

قیمتش نسبت به یک ماه پیش تقریبا یه تومن کمتر شده ولی باز میره بالا

اگه بیشتر پول داری نیم سکه بخر تاریخ پایین

کلا هرچی میخری تاریخ پایین بخر چون حبابش کمتره نسبت به سکه ی 86

سکه ی 86 هم الان یه کم مسئله داره. اگه سکه ی 1403 ضرب بشه و وارد بازار شه حباب اون میشکنه و قیمتش میشه مثل سکه ی تاریخ پایین. هنوز مشخص نیست که چی میشه. باید یه مدت صبر کرد

به هرحال این کمکی بود که از من برمیومد باز سوالی داری بپرس زیبا

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
2805
اره بخدا امروزیک کسبه بهم گفت قیمت روغن 30درصد وبرنج 50درصد داره بالامیرررره وبقیه جنساکه نگم

خدا به پدرم کمک کنه

من که گلیم خودمو میکشم بیرون

دلم میسوزه برای بازنشسته ها

بله عزیزم چرا که نههمین الان بخری سال دیگه این موقع 5 میلیونت حداقل شده 7 میلیون

وای اینکه سوددهیش خیلی کمه. البته اگر بگیرم دراز مدت نگه میدارم. برم طلافروشی بگم سکه پارسیان میخوام؟ چیز دیگه ای هم باید بگم. سکه تا حالا نخریدم. ولی طلا خدا رو شکر زیاد

یکی۵تومن بده طلا پولداره؟:/

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
علی صادقی نداره😁اندازه پولت طلا اب شده یا شکسته بخر

🤣🤣🤣🤣

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
وای اینکه سوددهیش خیلی کمه. البته اگر بگیرم دراز مدت نگه میدارم. برم طلافروشی بگم سکه پارسیان میخوام ...

دیگه عزیزم اگه قیمت توی یه سال بیشتر از این بکشه بالا که بیچاره میشیم

روی همه چی اثر میذاره (:

اگه نخری همین 5 تومنم خرج میشه

بله برو طلا فروشی بگو سکه ی پارسیان میخوام. 

خدا به پدرم کمک کنهمن که گلیم خودمو میکشم بیروندلم میسوزه برای بازنشسته ها

همه بدبختیم یه جورایی ارزوی خیلی چیزاتو دلمونه 🥺🥺

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

الان سکه پارسیان از  ۲۰۰ هزار تومن هست به بالا 

هیچ وقت برای سرمایه جمع کردن دیر نیست 

فقط باید پله پله پیشرفت کردن رو یاد بگیرید

با افکار بلند پروازانه و توقع یک شبه پولدار شدن فقط حسرت میخورید و درجا میزنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810