2777
2789

از نظر تهرانیا آره ما بی فرهنگیم اما خب تو تهران و جای دیگه خلافکار نیست فقط اسلامشهره بی فرهنگ توی تهران نیست؟همین طور که پایین شهر تهران با بالاشهر فرهنگش فرق میکنه تهرانیا هم اسلامشهرو شهر نمیدونن پا نمیزارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بری مولوی که پس میفتی تو اونجا جلو چشمت دارن شیشه میکشن...

دقیقا من رفتم یه بار کار داشتم اون طرفا هنگ کرده بودم انقدر داغون بود شوش و مولوی همه معتاد بودن انگار یا محله آذری و فلان اونجا چیه اسلامشهر شرف داره به اونجور جاها والا پولدار هم کم نداره اکثر هم کارخونه دار هستن و کارخونه قیر دارن یا که خیلی هاشون تولید کننده و کارخونه کفش و کتونی دارن و پولدار و بخوان برن تهران تو بهترین مناطق میتونن زندگی کنن اما موندن و دارن به پیشرفت جایی که نشستن کمک میکنن 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

چیز بدی راجع بهش نشنیدم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

از نظر تهرانیا آره ما بی فرهنگیم اما خب تو تهران و جای دیگه خلافکار نیست فقط اسلامشهره بی فرهنگ توی ...

عزیزم محیط فرهنگی اسلامشهر به نسبت تهران واقعا بده

من خیلی رفت و امد دارم

قطعا ادمای خوبو با فرهنگم زیاد داره ولی سطح شهر وضعیت خوبی نداره

اسلامشهر مجتمع هاش خیلی محیطای مناسبی ندارن

سمت باغ فیض فکر میکنم محیطش خیلی بهتر از بقیه جاهاست

در کل اگر با تهران مقایسه کنی قطعا تو درجه پایین تری هست

افغانی هم خیلی زیاد داره

خیابون کشی ها پیاده روها ایناشم خیلی مشکل داره

خیلییی هم شلوغ شده

من اونجا زیاد رفت و امد دارم محل کارم اونجاست و فامیل‌هم دارم...ببین نسبت به حاشیه‌ی تهران و بقیه‌ی مناطق خیلی خوبه..البته اینم محله محله خوب و بد داره

مثلا کاشانی و 20 متریم و موسی‌اباد و اینا اکثرا اصیل و قدیمی‌های اسلامشهرن و واقعا ادمای بافرهنگی داره

اما یه‌جاهایی مثل مهدیه و اینا خب لات و لوت زیاد داره

ادمای مذهبیشم کم‌نیستن فاصلشم با تهران خوبه زیاد نیست درکل نسبت به بای مناطق جاده ساوه اسلامشهر یجورایی بالاشهرشون حساب میشه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

راستش من تاحالا ترفتم ولی یکی اومده محل ما مغازه اجاره کرده یه بار که با یکی از هم صنفاش دعواش شد و یه بنده خدا رفت نجاتشون بده یارو رو با چاقو زد بعد گندش دراومد کلا هم دزده و هم چاقو کش به جای عذر خواهی هرروزم دعوا راه میندازه اونو بترسونه که اون بره رضایت بده خلاصه که ما اخرش فهمیدیم اون بچه ی اسلامشهره حالا چجوری از محل کوفتی ما سردراورده نمیدونم 

من اونجا زیاد رفت و امد دارم محل کارم اونجاست و فامیل‌هم دارم...ببین نسبت به حاشیه‌ی تهران و بقیه‌ی ...

20 متری هم که کلا شده بورس مزون و ارایشگاه خیلی‌هم تو سطح تهران معروفه این راسته...متروهم که داره ریل‌گذاری میشه خیلی داره پیشرفت میکنه

مردم اسلامشهر؟؟؟؟ نه اصلا اینطور نیست

من یه مدت زیادی زندگی کردم اونجا والا من که هرچی دیدم ادمای اصیل و پولداری بودن و بومی 

بازم‌میگم محله با محله واقعا تفاوت داره

ادمای باکلاس و شیک کم نداره

ببین بیشتر کارآفرین هستن و تولید کننده.تولید قارچ تهران از اسلامشهر و کرج و ملاردهتولید لباس ها از ا ...

صاحبان این صنایع اونجا زندگی نمیکنن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی