2777
2789
عنوان

نامزدم 5روزه بهم زنگ نزده

139 بازدید | 25 پست

سلام...من یک سال نیمه عقدم...هر روز با همسرم حرف می‌زنیم تلفنی..بعد ما چند روزه اومدیم مسافرت با خانوادم...من همش زنگ میزدم

.بعد یه روز ک زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده..توچی؟ گفت من نه...گفتم تنگ نشده واقعا ؟گفت نه والا..میخوای دروغ بشنوی..خیلی ناراحت شدم گفتم جالبه بعد گفت جالب ترم میشه

بهم بر خورد گقتم باشه بعدا حرف می‌زنیم خدافظ

گفت برو به سلامت..دیگ بهش زنگ نزدم اونم نزده 5روزه..یهو اینجوری شده..انگار زورش اومده اومدیم مسافرت...به نظرتون چرا اینجوریه ؟ با اینکه خیلی منو اذیت کرده...اون طلبکاره..خرم دیگ اینقدر بخشیدمش سر اشتباهات مکرر...هار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
واقعا رفتارش خوب نیست تو بقیه موارد احساساتی هست ؟

تقریبا...هیچی از زندگی مشترک سرش نمیشه بجز رابطه...خیلی اذیتم کرده هربار بخشیدم.

.ولی دیگ طلبکار بودنش تو کتم نمیره...تیر اخرو بهم زد ک بهم ثابت بشه آدم من نیست..

نه نمیرم...اگ‌ نزاشت چی؟ چقدر تایم بدم؟ سابقه نداشته این قدر زیاد از هم بی خبر باشیم

😐باید پا پیش بزاره تو اصلا جلو نریاااا

سنتی ازدواج کردین یا عاشقانه 

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
شاید ازت انتظار داشته نری بخاطرش یا مثلا تعارفش کنید چ میدونم اختمالا دلخوره

آخه صد بار گفتم قبلا..میگه من تا خودم نخوام جایی نمیام..تازه گقتم یکی دوروزه میریم برمیگردیم...من همیشه همیشه همیشه در خدمت اون بودم..یه بار رفتم مسافرت..خوب خودشو نشون داد

برای ادامه نامزدی جدی تر فکر کن

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
2810