2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد مایو منو آماده کن با دوستام میرم استخر

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 50 پست
فقط مشکلت رفیق بازیشه یا مشکل دیگ هم داره ؟

مشکل های دیگه میشه گذشت کرد ولی ۳سالی میشه با دوتا برادر دوست شده اونا لرن خیلی رفیق باز ولخرج کلن خرابن  شوهرم ی جورری وابسته خودشون کردن که من اصلا همچین موردی ندیده بودم شوهرم باکسی طولانی دوست نمیموند اینا نمیدونم چیکار کردن که انقدر وابسته شده بهشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرتون من چیکار کنم که بیخیالش بشم حداقل حرص نخورم دارم پیر میشم اون روز ب روز جوون تر

باید یه رفتاری انجام بدی ک تحت‌تاثیر قرار بگیره. 

مثلا یجورایی نشون بدی ک تو هم بیخیال بچه‌هایی و میخای با دوستات بری بیرون. حتی اگه شده یکی دوبار انجام بده. تا بفهمه ک تفریح فقط واسه آقا نیس 

مشکل های دیگه میشه گذشت کرد ولی ۳سالی میشه با دوتا برادر دوست شده اونا لرن خیلی رفیق باز ولخرج کلن خ ...

حالا حواست باشه معتادش نکنن یابه راه کج نبرنش البته من خودم اصلا چیزی نمیگ که بفهمم چیکارمیکنه یان 

حالا حواست باشه معتادش نکنن یابه راه کج نبرنش البته من خودم اصلا چیزی نمیگ که بفهمم چیکارمیکنه یان

خودم فکر میکنم معتادش کردن چون هرشب زنگ میزنن بهش میگن بیا اینم هرجور که شده باشه میره 

خودم فکر میکنم معتادش کردن چون هرشب زنگ میزنن بهش میگن بیا اینم هرجور که شده باشه میره

شایدچون من حدس زدم یمی از اشناهامون بایه نفر خیلی صمیمی شدی مرده رو تریاکی کردن البته نمیدونم زنش میفهه یانه ولی همش همراه همینه

کارش آزاده پول کم نمیاره من هرچقدر خرج کنم اون باز داره که خرج کنخ

خب خرج کن حداقل عقده خالی کنی.... چن بار خرج کنی صداش درمیاد... وقتی خرج نمیکنی، چجوری میگی کم نمیاره؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

به نظر من شما از اول باید سیاست به خرج میدادیقبل از بچه دار شدنشوهر من هفته ای یه شب چندساعت با دوست ...

من شوهرم هردو سن پایین ازدواج کردیم سیاست کجا بود من تا ب خودم اومدم دیدم دوتا بچه دارم ۱۲سال گذشته

خب خرج کن حداقل عقده خالی کنی.... چن بار خرج کنی صداش درمیاد... وقتی خرج نمیکنی، چجوری میگی کم نمیار ...

من پول ازش میگیرم ولی کم خرج میکنم پسنداز میکنم بیشتر اون نمیدونه. صداش که درمیاد هربار  ولی آدمی هست که برای خودش کم نمیزاره بهم گفته یک مشتری فقط برای خودم گذاشتم هرچقدر ازش بگیرم فقط خرج خودم میکنم مرد باید برای خودش خرج و وقت بزاره😬😬😬😬😬

فقط نصحیتی که دارم اگه خونه چیزی داره بزن به نامت پولی هم بهت میده بکن طلا بهشم نگو قایم کن .

خونه به اسمم ولی من چون قصد جدا شدن ندارم برام مهم نیست اونم هرروز میگه خونه باید بهم پس بدی اتفاق از وقتی خونه ب اسم من خرید رفیق باز شد فکر میکنم از فکر خیال چون بشدت پشیمونه

2810