2777
2789

خواهرم شیرازه شوهرش کارش اونجاست بابام گفت شوهرتون گول بزن بیا همین شهر خودمون بچه خواهرم گفت مگه گول زدنیه کار و زندگیمون اونجاست بنظرتون این بی ادبی بود به پدرم یا نه؟ بچه خواهرم 18 سالشه.

😂چ سرو زبون دار

راست گفته خب اما بهتر میگفت خوب بود

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن درست حرف زده خواهرزادتون

ینی چی گول بزن 😐

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود

2805
😂چ سرو زبون دارراست گفته خب اما بهتر میگفت خوب بود

خیلی یعنی به حدی جواب آماده داره به آبجیم میگم این انگار یه بار قبلا تو دنیا زندکی کرده واسه تک تک موقعیتاش جواب آماده کرده😶😶 

خیلی یعنی به حدی جواب آماده داره به آبجیم میگم این انگار یه بار قبلا تو دنیا زندکی کرده واسه تک تک م ...

😂دهه جدیدا اینطورن

برعکس ما😐

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

خانمایی کهدموهای خوشگلی دارن لطفا تاپیک اخرم راببینید و راهنمایی کنن

اگه اسم مستعارم شاه خانومه تو گویش محلی مون به افرادی که خیلی به مهمون احترام میذارن و ادمهای مرتبی هستن و کلا شیک و  با کلاسن میگن شاه خانوم،این رو هم بقسه بهم نسبت دادن، اسم خودمو نی نی سایت قبول نکرد تکراری بود