2777
2789
باشه دنیا من کوچک .شما امروزی دنیا بزرگ .وقتی مقاومت میکنید چاره ای نیست .باشه چشم اصلا میگم زن وشوه ...

دوست عزیزززز

کسی نمیگه کنار هم نشینن🤦🏻‍♀️😐

بنده ی خدا خونش یه خوابس،تو اتاق خوابی که خودشون لباس عوض میکنن یه مشت لباس زیر و وسبله ی شخصی تو اتاقه چجوری بزاره اونجا بخوابن؟

میتونن در حد ۲روز بمونن ولی نکه بخوابن ۱هفته بمونن شبم تو اتاق خواب و حمومم برن باهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا باور کن اسی رو من درک میکنممن ۲سال ابجیم با شوهرش خونمون زندگی میکردن من عادت ماهیانه میشدن حت ...

منم دقیقادرکش کردم که بندع خدا توی چه فشاریه،بعدچه اصراریه وقتی خودت برای رابطه باهمسرت توحریم وخونه ی خودت راحت نیستی برای کس دیگه اینوفراهم کنی؟باباشایداصلااین بنده خداهاتوفشارن،جدااززحمتی که داره میکشه هزینه ای که میکنه،حریم شخصیشه،خونشه،نمیخادخونشو بکنه مکان کسی دلش نمیخاد آقا،اختیارخونشوکه داره،

طرف خودش خودشودعوت کرده،خودش اتاق شخصی این بنده خداروگرفته،ازهمه بدتررعایت وشعورم نداره،

اتفاقابه نظرمن مهمون خیلی عقده ای هست،فقطم از بی مکانی مزاحم شده،وگرنه رابطه ام داشته باشی چه لزومی داره سروصدادربیاری برای میزبان 

خب اگه صیغه برای اماما بوده چرا الان مراجع تقلید حرامش نکردن ؟

از اسلام قوانین پایین تنه شو فقط بلدی؟

اول ک می گی حساااااادت می کنه ب زناشویی دو تا غریبه 

بعد می گی نظر من اینکه حدس می زنم ( حالا اینکه نظر با حدس دو تا مقوله جداس بماند) لیف و حوله برده استارتر دروغ می گه، انگ حسادت و دروغگویی و پیش داروی و … ب آدما می زنی عیب نداره گناه نیست اما دو تا بچه ک اومدن زحمت دادن و زندگی طرفو نجس کردن اگه جدا بخوابن تو خونه ی دو تا ادم غریبه حق الناس محسوب می شه !!!! 

الان اینجا چی کار می کنی از صبح مشغولی چرا جدا از شوهرتی؟ هزار تا گناه کردی هیچ سر کلی ادمو هم خوردی برو برس ب اون بدبخت فردا صیغه می کنه  سابقه هم ک داری اونم  دو ماه دو ماه 

بیا پایین از منبر بسه دیگه 

2805
بعد این همه طرفداری این خانم میکنید میگید من غلط میگم اصلا آنلاین نشده میدونی چرا چون حرفش حرف شده ز ...

وای حسادتش عملی شد ، بالأخره زن و شوهر رو از هم جدا کرد!! 😁

احتمالا خسته ست و خوابش برده ، چیز عجیبی نیست. 

شاید بحاطر همون بوی بدی که میگی از بدنت میاد چپ چپ نگاهت میکنن و با خودشون میگن زنه گنده با این درا ...

این مشکل داشتم ولی طوری مدیریت میکردم که همچین بویی طرفی که از کنارم رد بشه متوجه نشه .من قدم بلنده واز خدا ممنونم به این نعمتی که بهم داده ولی به همه نداده 

بعد این همه طرفداری این خانم میکنید میگید من غلط میگم اصلا آنلاین نشده میدونی چرا چون حرفش حرف شده ز ...

خب به تو چه

تو رو سننه اونا جدا خابیدن

چرا خودتو بخاطر دوتا دگوری مضحکه ی خاصو عام‌کردی؟

الان اوناباهم بخابن یا جدا به تو چه ربطی داره ۲ روزه داری سرِ ۶۰۰ نفر ادمو میخوری.

والا عارو درد نداری

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
این مشکل داشتم ولی طوری مدیریت میکردم که همچین بویی طرفی که از کنارم رد بشه متوجه نشه .من قدم بلنده ...

خداروشکر،خدا کنه اینقد بلللللند بشی اصن بری تو مریخ خواهر بخدا ما بخیل نیستیم🤦🏻‍♀️

2810