2777
2789
چرا باید به روابط بقیه حسادت کنه؟از کجا میدونی رابطشون اصلا جوریه که بخوان حسادت کنن؟تو دیدی رابطشون ...

بابا اصلا این چه حرف غیرمنطقیه ایه میزنه این خانوم،بابا بنده خداتوی فشاره،بعدطرفاومده خونش اتاق شخصیشو بزورگرفته،حالااونم بازچشم‌پوشی میکنه دیگه انقدری درک وشعورنداره که صدای معاشقش نیادیاحموم دونفرشو میزبان نفهمه،حسودی چیه اخه قشنگ حمله کردن به حریم شخصیش،بعداین بنده خدام بخاطرراحتی اینااول راضی شدع که خودش ازهمسرض دورباشه جداجدابخابن که مهمانش اذیت نشه،خب زورنمیادبه یکی احترام بذاری که یذره درک نداره؟

منم میگم اینا اصلا کار درستی نکردن یک هفته موندن منم همچین چیزی نمی‌پسندم ولی میشه مهمان آمد خودم بر ...

وقتی برا توام چنددد روز مهمون بیاد و مجبور بشی بشوری و بپزی و بسابی و مهمونات برن ددرو دودور توام‌حرس میخوری و قطعا اعصابت خورد میشه😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب که تو این سایت معنی درک بالا رو هم فهمیدیم!!شما برو یمقدار در مورد آداب مهمانی رفتن بخون.و هم ...

عزیزم

بنظرت این شخص ارزش کل کل و بحث داره باایت عقاید مزخرفش؟

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
2805
بابا اصلا این چه حرف غیرمنطقیه ایه میزنه این خانوم،بابا بنده خداتوی فشاره،بعدطرفاومده خونش اتاق شخصی ...

دقیقا باور کن اسی رو من درک میکنم

من ۲سال ابجیم با شوهرش خونمون زندگی میکردن من عادت ماهیانه میشدن حتی جایی نبود که بتونم نواربهداشتیمو عوض کنم‌یا لباس زیرمو عوض کنم خیلیییییی چیز بدیه خیلی،اصلا راحت نیستی همش حس گرفتگی و ناراحتی داری

😁😁😁چند تا دکتر روانشناس تو اطرافم دارم ، این حرف ها رو بهشون بگم فکر کنم سر به بیابون میذارن !چقد ...

باشه دنیا من کوچک .شما امروزی دنیا بزرگ .وقتی مقاومت میکنید چاره ای نیست .باشه چشم اصلا میگم زن وشوهر اصلا بیرون ازخونه نامحرم حق این ندارن کنار هم بشینن خوبه؟دیگه مشکلی نیست 

خواهر یکی از دوستای شوهرم،آخرسر به شوهرم گفتم اگه نندازی بیرون دعوا راه مبندازم بیرونش میکنم،با هزار نقشه و مکافات بیرونش کردیم یعنی

میخواست یه ماه بمونه،از اونموقع جواب زنگشم ندادم,حالم ازش بهم خورد

خیلی خوبه! 😁دقیقا چند تا کاربر دیگه هم بودن که اعصابشون به هم ریخت و فکر کنم رفتن از تاپیک.

من خودم رشتم روانشناسیه ترم یکم هستم تازه،من بخوام جلو استادم این حرفارو بزنم باور کن از کلاس پرتم‌میکنه بیرون،ما حرعت نداریم یه حرف چرت و مزخرف و بی منبع و دلیل و منطق بزنیم😐

منم میگم اینا اصلا کار درستی نکردن یک هفته موندن منم همچین چیزی نمی‌پسندم ولی میشه مهمان آمد خودم بر ...

برو بابا اره مگه اینکه شیرین عقل باشیم ساعت سه نصفه شب اسمس بدیم ما میخوایم بریم توالت پاشو چادرتو سر کن! اونوقت اگه داشتن کاری انجام میدادن چی از نظر شما اشکال نداره بهشون پیامک بدیم رابطشون خراب بشه؟ یا باید دستشوییمونو نگه داریم تا کارشون تموم بشه؟ اگه میزبان بیرون روی داشت چی چند بار میتونه پیامک بده؟ حرفات به درد رمان میخوره تا واقعیت

باشه دنیا من کوچک .شما امروزی دنیا بزرگ .وقتی مقاومت میکنید چاره ای نیست .باشه چشم اصلا میگم زن وشوه ...

از طرفی دوست ندارم حرفی بزنم که ناراحتی پیش بیاد.

از طرفی میبینم که حرف ها و عقایدت بیشتر ترحم برانگیز هستن ...

میگم چپ چپ نگاه میکنن و قدمو برانداز میکنن .یک نمونه دیگه یک دختر یک شوهر سرتر از خودش میکنه اطرافیا ...

شاید بحاطر همون بوی بدی که میگی از بدنت میاد چپ چپ نگاهت میکنن و با خودشون میگن زنه گنده  با این درازیش عقلش نمیرسه یه حموم بره🤔

الکی توهم خودبرتر بینی نزن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
2810