2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله متوجه میشم بخاطر همین میگم اونا تواتاق یعنی میزبان اینا توهال ازاول هم گفتم موندنشون یک هفته واق ...

هرکسی یه فرهنگی داره،قرارنیست بخاطرهیچ‌کسی توی دنیا ادم بخودش سختی بده،این بنده خداخیلی ساده ومهربون بوده وچوب همینم خورده،کسی حق نداره بیادخونه ی ماوبرای ماقانون بذاره،مهمان هم وقتی به خونه کسی میره بایدقانون اون خونه رو رعایت کنه،ایشون اولین اشتباهشون این بوده که خودشون روازهمسرش دورکرده بخاطرمهمانش که راحت باشه وبعدمتوجه شده اشتباه کرده،

برای زوجی که با پررویی میرن تو حریم خصوصی میزبان و حرمت نگه نمیدارن ، اتفاقا باید همینطوری رفتار کرد ...

من عمو زن عمو خودم هر وقت مسافرتی میرن باید پیش هم بخوابن حتی تو آشپزخونه نه مزاحم میزبان میشن نه اجازه میدن کسی جداشون کنه شاید اقدامی هم کنن ولی اجازه نمیدن کسی متوجه بشه یک جایی رفته بودن جا نبود واقعا رفتن تو آشپزخونه پاشون به اجاق گاز می‌خورد ولی ازهم جدا نشدن ولی منو شوهرم اینطوری نیستیم خودم بدم میاد .همه یکی نیستن درک بالا ببریم 

2805
من عمو زن عمو خودم هر وقت مسافرتی میرن باید پیش هم بخوابن حتی تو آشپزخونه نه مزاحم میزبان میشن نه اج ...

چه خوب که تو این سایت معنی درک بالا رو هم فهمیدیم!!

شما برو یمقدار در مورد آداب مهمانی رفتن بخون.

و همچنین آدم ها رو با بعضی از حیوانات اشتباه نگیر که نمیتونن خودشون رو کنترل کنن ! 

من عمو زن عمو خودم هر وقت مسافرتی میرن باید پیش هم بخوابن حتی تو آشپزخونه نه مزاحم میزبان میشن نه اج ...

راستی چقدر جالب که نمی‌ذارن کسی جداشون کنه !! 

چون همه زن ها کمر همت بستن که زن و شوهرها رو از هم جدا کنن !! 

حسود کی بودم من ؟!! 😁

دقیقا به چیش حسودی کنم امیدوارم این مهمون زودتر بره تا همه چی تموم بشه .خوش حال میشم منو اینقد جوان حساب کردی داشتم احساس پیری میکردم .من اینقد فرهنگ دارم خونه کسی نرم یا برم ۱ روزه باشه اونم درصورت اجبار 

چه خوب که تو این سایت معنی درک بالا رو هم فهمیدیم!!شما برو یمقدار در مورد آداب مهمانی رفتن بخون.و هم ...

ازنظر نظر علم روانشناسی سرکوب کردن نیاز آسیب به خود شخص هست .آهان حالا یعنی زن وشوهر حتی حاضر هستن تواشپزخونه بخوابن ولی جدا نشن شدن حیوان .قبلا تخت خواب خصوصی بحثش بود الان شده این جالبه 

من بودم جای عمو زن عموتو پشت بوم مینداختم تا صبح کنار هم باشن

😁😁😁

یاد فیلم شادروان افتادم ، نمیدونم دیدی یا نه؟ 

تو اون وضعیت و شلوغی که اصلا جای کافی برای خوابیدن مهمون ها نبود ، یه خانمه گفت من عروس فلانی هستم ، عادت دارم شب ها پیش شوهرم بخوابم !! 😂

سلام عزیزان شما بجای اینکه اسی رو دلداری بدین بیشتر با حرفهاتون عصبیش میکنید.اسی عزیزم خودتو ناراحت نکن حالا این چندروز گذشته دو روز بعدی هم میگذره سعی کن خودتو اروم کنی اعصاب خودتو خراب نکن عزیزم بلاخره میرن☺️☺️

ولی دوستان جدا از حرفای استاتر و نظرای بقیه برای هر کدوم‌از‌ما ممکنه شرایطی پیش بیاد که چند روزی خونه ی دوستی اشنایی یا فامیلی بمونیم...خداروشکر ما دستمون به دهنمون فعلا میرسه و این مدت طولانی خونه ی کسی نبودیم ولی هیچکس از کار دنیا خبر نداره ... گاهی اوقات روزگار ادمو‌ مجبور میکنه...بنظرم یکم دل گنده تر باشیم بهتره...چه ایرادی داره که چند روزی چند نفری مهمان خونمون باشن چه بسا بر خلاف اصول ما رفتار کنن...خونه ی ما مدرسه یا پادگان نبست که قوانین جلوی در ورودی زده بشه...همه چیز به نگاه ما بستگی داره میدونم واقعا توو این شرایط اقتصادی واقعا یک‌هفته مهمونداری سخته...ولی نجنگ دنیاست دیگه یهو‌ دیدی چرخید کار شما گیر اینا شد...اینهمه زحمت کشیدی این یکی دو روزم روش...

ازنظر نظر علم روانشناسی سرکوب کردن نیاز آسیب به خود شخص هست .آهان حالا یعنی زن وشوهر حتی حاضر هستن ت ...

حرف شمادرست،امادیگران قرارنیست نیاز های مارو تامین کنن اونم به ضررخودشون،این خانومم الان نیاز به ارامش ورفتن مهمونش داره،نیاز داره حرمت وحریم خونش حفظ بشه نیازداره اتاق خاب شخصیش دراختیارخودش باشه،یه اتاق هم بیشترندارن توان مالیشم تموم شده،وچراغب که بخانه رواست به مسجدحرام است،اون دوتانوگل نوشکفته هم دست توجیب مبارکشون کنن ازهتل ومسافرخونه استفاده کنن

2810