2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چرا

طلای کهنه زیر تابلو برمیدارن

طلای نو رو با اجرت مالیات ارزش افزده دوبل میفروشن

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
واقعا نمیدونستم

اگه طلا گرمی ۴۴۰۰ باشه طلای شمارو گرمی ۴۳۵۰ برمیدارن طلایی هم که میخوای بخری بالفرض بهت گرمی ۴۸۰۰ میدن خوشبینانه گفتم وگرنه اگه ایتالیایی برداری اجرتش بیشتر میشه

تعویض طلا خیلی ضرره خرید طلا باید چقد سود بدی

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤

من باشم یه سرویس طلای خوب برمیدارم . اینطوری هم گوشواره داری هم گردنبند هم دستبند.  اما با النگو فقط دستت پره . گوش و گردنت خالی 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

ن من اصلا اینکارو نمیکنم

اجرت طلا خیلی بالاست

بعدا این پول چهل گرم طلاست با گرمی ۴۵۰۰ از شما بخرن یمقدار پایین تر تابلو میخرن ولی برای طلا نو و باکلاس ۱۸ درصد باید اجرت بدی به عبارتی گرمی ۵۳۰۰-۴۰۰ باید بدی حدود ۳۰-۳۲ گرم میشه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس یعنی اون النگوهای خوشگل تو حسرتشون بمونم

گلم اگه دوسشون داری بخر ولی طلاهاتو عوض کنی یکی دیگه بگیری خیلی ضرره

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤
2810