2777
2789
عنوان

به اون دختر نه ولی به حسم وفادارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3478 بازدید | 285 پست
چرا ۱۵ سال طول کشید؟

۱۶ سالگی عاشقش شدم بهش گفتم یه مدتم باهم بودیم همه چیز خوب بود تا اینکه یه روز با کلی علامت سوال منو گذاشتو رفت چقدر التماسش کردم بگه چرا اما جواب مفهومی نداد تا اینکه از دخترخاله ش شنیدم با اون یکی دختر خاله ش رفیق شدنو قصد ازدواج دارن از یادم نمیرفت اولین کسی بود که باهاش بودم اما دوماه و هفت روز پیش ادمی تو زندگیم پا گذاشت که تمام اون حسا رو فراموش کردم هرچند به این ادمم نمیرسم عشق محاله عشق ممنوعه س اما اومدنش تو زندگیم باعث شد از یه عذاب ۱۵ ساله رها شم شکر خدا و بفهمم واقعا ارزش نداره پاش بمونم

شاید پیدا شه شایدم نه

میشه خدا وقتی سر راهت میزاره که اصلا باور نمیکنی من  اینو میگم شاید اینجا فوشم بخورما اما مهم نیست من متاهلم با عشق و علاقه شروع نکردم اصلا سر لجبازی ازدواج کردم  و بخاطر اینکه شاید اون ادمو از یاد ببرم با اینحال اومدم تو زندگی دیدم نه این طرف کوه یخه هر کاری کردم ندید عشقی بهم نداد ازش متنفرم دوسال پیش فهمیدم از همون اول ازدواج خیانتای ناجور میکرده بهم با یه نفر دونفر نه ها با شاید ۵۰ نفر ادم دوساله مردم فقط اسما  زنده محسوب میشم تا اینکه دوماه پیش خودم عاشق شدم عشق که میگم واقعا عشقا درسته ممنوعه س اینم و داره ماه دیگه عقد میکنه اما خوب منو از خیلی چیزا نجات داد پذیرفتم‌مال هم نیستیم پذیرفتم همه چیو از این شوهرمم دو سال دیگه جدا میشم با کمک همین ادمی که عاشقشم تا فقط بتونم راحت زندگی کنم تونستم همه چیزای تلخ زندگیمو با عشق این ادم کنار بزارم و حالم خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بد که به این یکیم نمیرسی

بدترش اینه که خیلی وقتا میبینمش و باید وانمود کنم هیچ حسی بهش ندارم اما خوب حاضرم خودم تو دنیا نباشم اما از عمرم از نفسم از تپش قلبم صدها برابرش به اون برسه و خوشبخت بشه

2805
من قضاوتت نمیکنم .

اگه میدونستی عاشق کیم توام قضاوتم‌میکردی من ادم هوسبازی نیستم اما خوب عاشق بد کسی شدم دست خودم نبود از اختیارم خارجه اون انقدر عاشقه نامزدشه که منو نمیبینه ها اما تنها کسی بود که مگوهای زندگیمو گفتم و اصلا مشکلاتم رو فهمید اون از خودم به خودم نزدیکتره نفر اول زندگیمه کاااش مال من بود اما همین قدرم که مثل برادر دارمش کافیه شکر خدا

بعد یکسال حالم بهتر شده.اویلش ن۱ف شبا با درد قلبم از خواب پا میشدم.تو پذیرایی راه میرفتم و با خودم م ...

تا فکرش میاد سراغت خودتو سرگرم کن یا به چیز دیگه فکر کن یا با یکی حرف بزن 

چشمها هیچ گاه دروغ نمی گویند👌
2810