2777
2789
عنوان

به اون دختر نه ولی به حسم وفادارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3438 بازدید | 285 پست
من گرگ شدمم دیگه 😂معیار خاصی نداره با چت میفهمم طرف تایپمه یا نه یعدش آشنا میشم جزئیاتشو میشناسم مث ...

اوه یس زت رایس ....پس زرنگی خوشم اومد منم اینجوریم نگاه کنم یا با حرف و رفتار میتونم بگم طرف خوبه یا نه

آقا هستم....یا خاص علی خودو غیرتت له روژ تنگ کمکمان بکه🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه یس زت رایس ....پس زرنگی خوشم اومد منم اینجوریم نگاه کنم یا با حرف و رفتار میتونم بگم طرف خوبه یا ...

خوبم یا بد ؟

بعد اینکه ج دادی حقیقتو میگم ک ایا درست تشخیص دادی یا خیر

سرررررررر جدتون لایک نکنید
2805
اقدام اقدام اقدام،، خانواده ها رو در جریان میزارن، وگرنه مردی بعد 10 جلسه حرف زدن جرات نداره به خان ...

بله درسته اگه زود اقدان کنه اونی ک واقعا بخاد نمیذاره ب شب برسه میاد فورا ن اینکه بهونه بیاره

گریه هادیگه تموم شده خرنیستم برای کسی که خیانت کرده گریه کنم گریه من برای دوس داشتنم بود که برای فرد ...

خوبع پس دیدی با چشمای خودتون ..ولی بخدا اصلا من برام مهم نبوددد 

یا حوصلش سر رفته یا با رلش کات کردع ک میومد خو تو رابطه بود کات میکرد ب تو پیام میداد حوصلش سر نره😂

تو آب نمک گذاشته بود منو

خوبع پس دیدی با چشمای خودتون ..ولی بخدا اصلا من برام مهم نبوددد

مهم نبودچون عاشق نبودین  من عشق می دادم بهش تاصبحونه نخورده بود لب به صبحونه نمی زدم شب مسافربود تاخودصبح بیداربودم تابرسه به مقصد من برای عشقم گریه کردم من برای دلم گریه کردم من برای شکستن دلم خودکشی کردم نه برای اون

بله درسته اگه زود اقدان کنه اونی ک واقعا بخاد نمیذاره ب شب برسه میاد فورا ن اینکه بهونه بیاره

آخه آقای متین گفتن دختره تا حدودی گفته بیا خواستگاری، متین هم شرایطشو نداشته، آخه این دختر بدبخت چجوری بهش ثابت بشه که پسره دوسش داره. 

جوابم برای دختر هم هست وقتی دختری آمادگی ازدواج نداره هم نباید وارد رابطه بشه. یعنی نباید آدم بزاره به وابستگی بکشنه، همین چند جلسه که از هم خوششون آمد پای ازدواج به میان کشیده بشه، و اگر بهانه آورد باید ردش کنید، وگرنه کش دادن معنی نداره

اره.برا من اصلا نجنگید با خانوادش.بعد دو سه روز گفت بیخیال شو.پیامشو هنوز دارم

پس ببین باور کن عاشقت نبوده فراموشش کن

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
خوبم یا بد ؟بعد اینکه ج دادی حقیقتو میگم ک ایا درست تشخیص دادی یا خیر

الان انتظار دارین من شخصیت شمارو تشخیص بدم ..ن حرفی زدم ن رفتارتونو دیدم🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️واسه شناخت ی نفر ی هفته کافیه البته بعضیا با سیاست هستن بروز نمیدن ولی زمان خودش همه چیو روشن میکنه

مهم نبودچون عاشق نبودین من عشق می دادم بهش تاصبحونه نخورده بود لب به صبحونه نمی زدم شب مسافربود تاخ ...

عاشق بودم ولی دلم نمیاد کسی رو نفرین کنم میدونم منو بازی داد گولم زد ولی ی روزی تاوانشو پس میده من نمیشینم ک ببینم کی چی بلایی میخاد سرش بیادد شاید یکی دیگه بیاد تو زندگیش ولی یکی مثل من هرررگز چون خودشو واسع دل خودم خاستم ن چیز دیگه ای ...

آخه آقای متین گفتن دختره تا حدودی گفته بیا خواستگاری، متین هم شرایطشو نداشته، آخه این دختر بدبخت چجو ...

خب دیگه ازدواج کردنم شرایط میخادد بچه بازی نیست طرف ۲۰سالشه میگه عاشق شدم و از این حرررفا ولی ی عالمه فاصله داره با ازدواج اینا فقط چون همو دوست دارن میگن تمومه زندکی ک فقط دوست داشتن نیست واسه اونی ک دوسش داری اول باید شرایط رو اوکی کنی بعد بری جلووو دختر رو ک دست خالی نمیدن

2810