2777
2789
عنوان

به اون دختر نه ولی به حسم وفادارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3998 بازدید | 285 پست

به افکارمون اصلا نباید بزاریم فیلم هندی درست کنه و حس قربانی به ما بده. این عمره که داره میره و دیگه برنمیگرده باید و حتما با خودمون صحبت کنیم. و همیشه توضیح بدیم که این کار اشتباهه و به فکر رشد باشیم نه که ژست قربانی داشته باشیم چون دنیا واقعا ناز آدمو نمیکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداش چجوری بود مگهه بگو اونجوری شیم شایدد یکیم برا ما گریه کرد 😐

هیچ جوری نبود خانم دل من پاک بود خاستمش ولی اون لا...بود یکبار من حرف بی ادبی نزدم یکبار بخدااا قسم

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

2805
ما که هر مردی رو دیدم تنوع طلب بود و خیانتکار بودولی خوشا به سعادت ایشون که انقدر حست بهش واقعی بوده ...

آبجی منم شوهری داره همه چی تموم

تمام‌معیارا و نداشته های شوهر منو اون تمام وکمال داره

اونوقت من باید زاااار بزنم ک بابا یه ذره ب من توجه کن

مرد خوب هم هس

تقصیر خودمه نامزدیم ۱ هفته بود ازکجامیفهمیدم انقدر بی احساسه

یه مشاوره برو ، تا زمانی که کاملا کنار نیومدی با این قضیه وارد رابطه جدید نشو هم خودت ضربه میخوری هم طرفی که باهاش بری تو رابطه 

تایمتو اونقدر پر کن که زمانی برای فکر کردن بهش نداشته باشی سفر با خانواده یا دوستات ،باشگاه،شغل جدید ،یا هر چیزی که میدونی علاقه داری و باعث آرامشت میشه 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

من باور کردم‌.یعنی صداقتو توی چشماش دیدم.به دلم نشست حرفش

عمرتو ب فنا میدی اینجوری..

ادما میتونن یجوری نگاه کنن و حرف بزنن ولی توی دلشون چیز دیگه ای باشه درباره عشقم همینه

سخت نگیر اونو ول کن بچسب ب بقیه زندگیت

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
2810