2777
2789
عنوان

بزرگترین رازی که زندگی دیگران میدونین چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 39 پست

یه فردی قبلا تو محله مامانبزرگ امینا بوده میگن یهود بوده بعد از دوران انقلاب فرار کرده رفته اسرائییله الان .خیلی پولدار بوده نصف زمیناش الان دولت گرفته باهاش دارن بیمارستان درست میکنن.وفقط کسایی که اونجا هستن میدونن

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

راز که نیست الان دیگه همه میدونن زن عموم خیانت میکرد 

یکی از دوستام که شوهرم داره به دخترا هم گرایش داره و با یه دختره اشنا شده که باهم رابطه جنسی هم دارن 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
بعد نگفتن بچه رو از کجا آورده یا اون یکی بچه ش چی شده

عمه ام باردار میشه میگه واسه شوهرم تو شهرستان ماموریت پیش اومده باردار میشه و تا ۵ماه مثلا میره شهرستان در ثورتی که خونشه 

بعد ۵ماه عموم فوت میکنه تو ختم میلینیم شکمش اومده بالا...

الکی میگه کیست اون عممم میگه من باردار نمیشم و رحم اجاره کردم 

خلاثه اون عمم ک باردار بوده میره دوباره و میگه بچه مرد 

بچه اشو میده به عمه ام فک میکنن کسی نمیدونه اما همه میدونن 

از اون بدترم پسر عمه ام کپپپپپپپپ باباشه مو نمیزنه اصلا

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...
چرا ازدواج کرده خوب

قبل ازدواج فقط با پسرا بود شوهرشم دوست داره رابطشون خوبه اولین باره با یه دختر رابطه اینجوری داره و میگه خیانت نیست چون طرف دختره 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
2810