2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یعنی یکبار مریض شده؟ از اول مهر

نه دیگه یک ماهه حالت سرماخوردگی داره، پارسال هم همین بود کلا سرجمع یکی دو ماه رفت مدرسه، لوزه سوم داشت فکر میکردیم از اونه تابستون عملش کردیم ولی باز همون آشه و همون کاسه

زینک بده بدنشو مقاوم میکنه در برابر سرماخوردگی. شربتش منظورمه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه مدرسه بره هرروز بیماری میاره با خودش

هررررروووزز بهش سیب بده بخوره بدنش قوی میشه

اگ بدش نمیاد و میذاره ی دونه سیر سوراخ کن با پوست یا بی پوست تو گردنش بنداز خیلی جلو انتقال رو میگیره و کمتر مریض میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
پستم و خوندی؟ دختر من چهارمه خییییلی خسته ام بچه کوچیک ترم دارم

بله خوندم عزیزم، نظر دکترش چیه؟اگه چکاپ داده و کمبود ویتامین دی نداره، شربت ایمیونس بده بهش سیستم ایمنی  رو تقویت میکنه

پستم و خوندی؟ دختر من چهارمه خییییلی خسته ام بچه کوچیک ترم دارم

ژل ضد عفونی کننده بده بهش .بر کلاس ماسک بزنه 

اومد خونه و قبل رفتن مدرسه و قبل خواب اب نمک قرقره کنه 

و هر روز صبح ابلیمو واعسل پ چای ولرم بده بهش

ساندویچ ها یا خوراکی هاشو داخل کاغذ یا نایلون تک تک بسته بندی کن که هی دست نزنه به خوراکیش میوه و اینا هم زیاد بخوره 

....

برادرم پنجمه، سینوزیت داره، دماغش کیپه و آبریزش بینی

استرس میگیره، اسهال و استفراغ، پارسال دیگه رکود زد انقدر سرم زد😑، امسال فقط یه بار سرم زد، ولی تو خونه‌ هم دارو میخوره

اصلا گوش نمیده، کلاه نمیذاره سرش

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

2810