2777
2789
عنوان

پدر شوهر دو رو بیاید بگم چیشده

168 بازدید | 11 پست

پدرشوهرم خیلی دو رو ، جلوی من ، جلوی خانوادم ، جلوی پسر خودش ، جلوی زنش 

به هرکی یه حرف میزنه 

شوهرم یه چن روز ک منو نمیبینه و باباش باهاش حرف میزنه اخلاقش عوضش میشه

تو کامنت نوشتم که الان چیکار کرده

خلاصه بخوام بگم ، از روز اول هیچ کاری برام نکرد و قصد عروسی و بقیه چیزا رو هم نداشت ینی میگفت حتی بدون آرایشگاه و آتلیه همینجوری برم خونم

انقد ک ما قبول نکردیم و مامانم و بابام باهاش صحبت کردن مجبور شد قبول کنه، البته بابای من خرج مهمون خودشو میده

.

اولش گفته بود من پول پیش خونه رو میدم ولی نداد ، بعد به مامان بابای من گفته بود بیاین به جای خرج عروسی پول بذاریم ماشین بخریم براشون ، مامان منم گفته بود ماشین و بعدا میتونن بخرن ، ولی عروسی یه باره منم نمیذارم دخترم آرزو به دل بمونه

بعد رفته به پسرش گفته من بهشون گفتم پول پیش خونه رو میدم فرش و اینا هم میخرم خرج مسافرت میدم برن دبی ، ترکیه ولی اونا قبول نکردن

..

الان شوهر من فکر میکنه باباش واقعا این حرفو زده من این وسط لج کردم

هروقت از پیش شوهرم میام اخلاقش عوض میشه ، بعد من ک پیشش هستم اخلاقش خوبه و کلی قربون صدقه و از این چیزا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پدر شوهر من از پدر شوهر تو بدترهپدرشوهرتو به گرد پای پدرشوهرمنم نمیرسه..دورو،،دورو،دورو

خب چیکار باید بکنیم؟

پدرشوهر من حتی حرفی که جلوی خودم میزنه ، جلوی پسرش یا مامان بابای من یه چیز دیگه میزنه

مثلا به اونا میگه من همه کار میکنم واسه دخترتون

بعد به من میگه انقد منو این مسر و تحت فشار نذار ، زن اگه زندگی کن باشه همینجوری ام زندگی میکنه