2777
2789
شما کورد ها خاص هستین. آمار طلاق هم بشدت پایینه توی شهر های شما. زنده باشید همتون

مرسی هزیزم بله چون مردامون واقعا مردن بدم توشون پیدا میشهولی واقعا خیلی کمن   بیشترشون عاشق زناشون  زن دوستن به شدتتتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
مرسی هزیزم بله چون مردامون واقعا مردن بدم توشون پیدا میشهولی واقعا خیلی کمن بیشترشون عاشق زناشون ...

کاملا درسته.... ندیدم مثل پسرای کورد بشدت با شعور و فهمیده.... دوست کورد دارم خوشبختانه و میدونم 

عه چه جالب. دلیلش چیه

چون مردامون مرد واقهین عاشق زناشون زن دوست کوردا به زن دوستی مرداشون مشهورن نه بخوام تعریف کنم من همسرم اول خرید برا من میکنه بعد خودش همسرم من نوشابه زرد دوست دادم خودش مشکی  هیچوقت دیگه ندشابه مشکی نمیخره یعنی تو همه چیزیش من اولویتشم هنوز با صدا بلند باهم حرف نزده 

😅😅😅خب از هر فرهنگی اینجا جمعهی تاپیکی میخوندم راجع به دختر پاک اکثر دختر پاک رو‌کسی میدیدن که نو ...

اونا منظورشون حرفای جنسی و عشقی بوده نه همکاری و ارتباطات عادی

اونا منظورشون حرفای جنسی و عشقی بوده نه همکاری و ارتباطات عادی

ن  اینی که میگم دقیقا منظور هرگونه دوستی بود

البته میگم همه ن یسریا طرز فکرشونه

ممکنه محیط منم جور دیگه بود طرز تفکرم فرق داشت مقصر کسیو‌نمیدونم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25