2777
2789
چون وقتی دختر قانع باشه و کم توقع . پسرم کم کم دیگه تلاشی واسش نمیکنه و قدر کم توقع بودن دختر رو نمی ...

آفرین منم اینو با چشم دیدم البت در حد اعتدال اما نه اینکه دیگ کلا هی بی توقع باشی مرد هم ببین راضی و چیزی نمیگی خوب میگه خوب راضیه چیزی نمیگ چه بسا که شلوارش دوتا شود😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
۶۰۰م وام ازدواجه۳۰۰بده خونه ۳۰۰هم وسیله بخرید برید سر زندگیتون

من تازه هزدواج کردم ۶۰۰ وسایلم شد تازه من مارک ایرانی پاکشوما و اسنوا گرفتپ یخچالم فقط ۸۰ شد خارجیم نگرفتم چون گعتن خارجی فیکه

بله درجریانم میگم که در ساده ترین حالت با وسایل ضروری اول زندگی رو شروع کنیم بخوایم میشه

خرج های ماهیانه چی لباس خوراک اجاره ی خونه قسط بانک مریض شدی یه دکتر بری پونصد تومن خرجشه

کسیم که با یکی ازدواج کردم منفی صفر بوده تو ۱۹ سالگیم آنقدر باهاش ساختم ساختم الان بعد۱۷ سال همه چیز داریم ولی خسته خستم الان .

درکل با کسی ازدواج کنید دست به دهنش برسه وگرنه شما زندگی نمیکنید زندگی شمارو ....

من تازه هزدواج کردم ۶۰۰ وسایلم شد تازه من مارک ایرانی پاکشوما و اسنوا گرفتپ یخچالم فقط ۸۰ شد خارجیم ...

مبارکتون باشه ندیدم چی گرفتید که نظر بدم.نوشتم ضروری ترین ها فقط

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

خب شاید واقعا در توانش نیست

اینو گفتم چون گاها دخترها برای نپذیرفتن اونچه براشون سخت و سنگینه توجیه میارن و خودشون رو فریب میدن ، زیاد دیدم اینو متاسفانه ،

💍🩷
2810