2777
2789

شوهرم آدم کثیفیه میدونم گستاخه عوضیه بی احترامی میکنه ب خانوادم سلام خدافظ نمیدونه البته میدونه اما از بیشعوریش ب خانواده من نمیگه

مادرم دیگ دیوونم کرده زندگیم جهنمه دامادای خاهرام اینجورین این اینجوریه داماد جاریم فلانه روانیم کرده شوهر تو بده خب میدونم چکار کنم ۳۸سالشه با گفتن من ادم میشه؟چرا نمیاد خونه ما چشم دیدن مارو چرا نداره .بخدا اگ بچم نبود طلاق میگرفتم اما این دست پامو بسته .قلبم داره میترکه از دعوا باشوهرم خستم اون با من هم بده تا میگم دعوا و ب من بی احترامی میکنه نمیزاره حرفمو بزنم.اخه چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مادرت صحبت کن بگو حداقل اون کوتاه بیاد 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
2805

با مادرت حرف بزن که درکت کنه بگو به خدا من تو تیم توام چیکار کنم 

بشین گریه کن بگو منم به خاطر بچه موندم این حرفات فقط فشار زندگی رو منو زیاد میکنه 

بگو من این وسط چیکار کنم خب

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با مادرت حرف بزن که درکت کنه بگو به خدا من تو تیم توام چیکار کنم بشین گریه کن بگو منم به خاطر بچه مو ...

میگم طلاق میگه نمیشه میگم پس بزار سگ محلی کنم و زندگی کنم بخاطر بچه خودمم هرروز قهر دعوا .باز میشینه مقایسه فقط بااین اون

بخدا خستم ن میتونم طرف اون باشم ن این .بریدم بزور بخاطر بچم میگذرونم اونم نمیزارن از مقایسه خستم

میفهمم شرایط سختیه ولی با مرگ چیزی درست میشه؟

باید صبر کنی

با صبر و سیاست و مهربونی درستش کن

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
میگم طلاق میگه نمیشه میگم پس بزار سگ محلی کنم و زندگی کنم بخاطر بچه خودمم هرروز قهر دعوا .باز میشینه ...

هر موقع حرف زد بگو بچمو نگه میداری طلاق بگیرم خودم خرجمو در ارم ؟

اگه نمیکنی پس حرف نزن 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه مدت نرو خونه مادررت

ا

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
دعوا کردیم گف برو بجهنم منم گفتم خودت برو بدرک امدم خونم

خب بگو اگه ناراحتی تا با بچه بیام بشینم ور دلت و طلاق بگیرم ؟؟؟؟

بنظرم شوهرت و نبر خونه مادرت ،،،

و همچنین مادرت رو دعوت نکن 

بخاطر اعصاب خودت رابطه آت رو کم کن ،،،،اعصاب و روان خودت رو داغون نکن !!!

۶ساله نشد ک نشد

درست میشه عزیزم

خیلی از زندگی ها اولش سخته. به مرور درست میشه

میتونی از مشاور هم کمک بگیری

حتی مشاور تلفنی.

یه چیزی نذر کن برای زندگیت. 

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
2810