2777
2789

یه دوره زنها مطیع و مغلوب مردها میشدن و با دغدغه اینکه بچشون پسرشه و صبح تا شب کلفتی کردن خودشون رو تحقیر میکردن ،

دوره زمونه الانم با دنبال این پسر اون پسر افتادن و باج عاطفی و جن.سی دادن برای نگه داشتن طرف ،

مسئله کمبود حس ارزشمندی و عزت نفس آسیب دیده تو زنهای جامعمونه ،

اگرنه بازهم برگ برنده دست مردهاست فقط ظاهر رفتارهای جامعه عوض شده ،

💍🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا برعکس با این مهریه اجرا گذاشتن زنها و تقی به توقی خوردن قهر کردن زنهای تازه عروس الان زن سالا ...

چقدر هم مهریه میدن😂

ما تو اطرافیانمون فقط دونفر هستن بچه داشتن طلاق گرفتن طرف پول یارانه شون هم بهشون نمیده ، چه برسه به مهریه

💍🩷
ببخشید دقیقا کجاش؟

منکه اطرافم هرکیو  میبینم زنه دارایی های مردشون  زدن برامون.کارتهای بانکی دستشون .یه ماشین انداختن دور دور 

برای بچه هاشون معلم خصوصی گرفتن 

اکثرا همینن

بازم بگم ؟

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
منکه اطرافم هرکیو میبینم زنه دارایی های مردشون زدن برامون.کارتهای بانکی دستشون .یه ماشین انداختن د ...

والا ما فقط تو قصه ها شنیدیم اینها رو ،

اطراف خود من دو نفر بچه داشتن طلاق گرفتن ، طرف کارت یارانه شونم بهشون نمیده خودش میکشه بالا

💍🩷
والا ما فقط تو قصه ها شنیدیم اینها رو ،اطراف خود من دو نفر بچه داشتن طلاق گرفتن ، طرف کارت یارانه شو ...

ولی اطراف من برعکس 

خدای من  .گواهه  تعدادشونم  خیلی بالاس 

مثلا جاریام 

خواهرشوهرام

زنداداشم 

زنداییهام 

دخترعموهام 

عروسای فامیل 

اما منکر اینم نمیشم ک بعضی مردا اختیارو دستشون گرفتن 

کل فامیل وهمشهری واطراف ما از مردسالاری پنج شش مورده 

ک اونم یاتاپای  طلاق میرن برمیگردن یا بقیه واسطه شدن 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
2810