2777
2789

مگه تاپیکتون راجع به چی بود؟ 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باکرگی دختر یا پسر

ای بابا چیز خاصی نبوده که...شاید هم کاربرها پست های ناجور گذاشتن واسه همین گزارش زدن؟ بهرحال عزیزم من که به این نتیجه رسیدم اینجا از هر چی حرف بزنی عده کثیری هستند که بدشون میاد و دست به گزارششون هم که نمونه اش رو دیدید دیگه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ای بابا چیز خاصی نبوده که...شاید هم کاربرها پست های ناجور گذاشتن واسه همین گزارش زدن؟ بهرحال عزیزم م ...

آره جوری تربیت شدن که برای ار ضا غریزه ی پاداش دهی و ترشح هورمون اکسی توسین خبر چینی و گزارش دهی و آنتن بودن رو رواج بدن 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
چه مردمانی تربیت کردیم برای گزارش دادن مغزشون پادش دهی می کنه

چی بگم

البته اگرم کسی تو تاپیکی کامنت بدی بزاره کسی اون کامنتو گزارش بزنه عوض کامنت و اکانت اون طرف، کل تاپیکو تعطیل میکنن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چی بگمالبته اگرم کسی تو تاپیکی کامنت بدی بزاره کسی اون کامنتو گزارش بزنه عوض کامنت و اکانت اون طرف، ...

حواسم بود کامنت منفی نداشتم آخه 

چجوری تاپیکمو برگردونم ؟

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
حواسم بود کامنت منفی نداشتم آخه چجوری تاپیکمو برگردونم ؟

تاپیکو نی نی یار برمیگردونه ولی فکر کنم این تاپیک خلاف قوانین باشه برنگردونه نمیدونم باز میخوای به نی نی یار بگو ببین چی میگه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

تاپیکو نی نی یار برمیگردونه ولی فکر کنم این تاپیک خلاف قوانین باشه برنگردونه نمیدونم باز میخوای به ن ...

نی نی یار رو برام تگ می کنی لطفا خودم می نویسم تگ نمیشه بگو عنوانش هست راجب باکرگی دختر یا پسر

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
نی نی یار رو برام تگ می کنی لطفا خودم می نویسم تگ نمیشه بگو عنوانش هست راجب باکرگی دختر یا پسر

@niniyar_5