2777
2789
عنوان

بچه ها همکارم امروز مرغ رو پاک نکرده نشسته پخت عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 96 پست
دقیقا هر خانم خانم نرمالی که با ابتدایی ترین نکات بهداشتی آشنایی داشته باشه کار شمارو میکنه من سینک ...

اهان بابا. بعد فکر کن مرغو همونجور میذارن تو فریزر یخ میزنه بعد همونطورم میپزن . من موقع پخت یبار میجوشونم آبش میریزم دور . قابلمه شو دوباره ریکا میزنم میشورم یبار دیگه آب میریزم میجوشه . آخه من مو زائد دارم میترسم هورموناش باعث بشه دوباره موهام زیاد بشه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
نکنید همچین به خدا شوهراتون گناه دارن بچه هاتون گناه دارن اینقدر پلشت نباشید خانم های نی نی سایتی

همینا میگن شوهرم خونه‌ی فلانی از غذاش تعریف میکرد 

شوهرم تو خونه غذا نمیخوره 

شوهرم هرغذایی میپزم بهونه میگیره 

خب اون بنده خدا گرگ و روباه نیست که از خوردن مرغ با پر و خون و دل و روده لذت ببره!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حیاطم با مادرشوهرم مشترکه راحت نیستم برم .بعد ببین من هر سری مرغ میگرفتم خیلی کثیف بود .فقط خرد م ...

آرع منم همینکارو میکنم.بعدشم واسع خودمون هرتیکە رو بە دوتیکە تقسیم میکنم بعد میپزم کە داخلش قشنگ بپزە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

حالا تو اینستا یچی دیدم اونروز 

الویه درست میکرد. فقط با یدونه ظرف

مرغو سیب زمینی و هویج انداخت توی یدونه قابلمههههه .🤢یعنی اون سیب زمینی و هویج عملا مثل اسفنج کل میکروبای مرغو جذب خودشون میکنن و باید دور ریخته بشن 

بعد تخم مرغاااااش . تخم مرغارو شکوند توی آبی که مرغو آبپز کرده تو آب پختن .

بعد همه رو میکس کرد . 🤮🤮

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه ها میشه ی سوال بپرسم . مادرشوهرم سبزی قورمه سبزی سرخ کرده داده بهم 

بعد دیروز پختم اصلا طعم نداره . چجور میتونم یذره شنبلیله خشک بهش اضافه کنم؟ چون اینجا دیدم بعضی ها اضافه میکنن . شنبلیه خشک دارم اما میریزم تو روغن یجوری میشه اصلا سرخ نمیشه

هیچ وقت از دست ی پسر هیچی نخور

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه ها میشه ی سوال بپرسم . مادرشوهرم سبزی قورمه سبزی سرخ کرده داده بهم بعد دیروز پختم اصلا طعم نداره ...

روغن و داغ کن. پودر شنبلیله رو بریز توش و سریع خاموش کن. بریز تو خورش..

سبزیتم اول خودت سرخ کن. شاید کم سرخ کرده

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
شماها دیگه خیلی حساسیت ببخشید😂😂خب هرکسی سلیقه ای داره به شمام حق میدم بخوای بشوری چون حساسین

واقعا مرغو نمیشوری؟ وسطای مرغ یسری چیزا داره ک باید گرفته بشه یا پوست مرغ باید جدا بشه پی اونارو چیکارمیکنید.؟

بچه ها میشه ی سوال بپرسم . مادرشوهرم سبزی قورمه سبزی سرخ کرده داده بهم بعد دیروز پختم اصلا طعم نداره ...

تره خشک بزن احتمالا تره اش کمه همراه شنبلیله سرخ کن. مثل وقتی برای آش نعنا داغ درست می‌کنی درست کن سرخ بشه قشنگ 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
تره خشک بزن احتمالا تره اش کمه همراه شنبلیله سرخ کن. مثل وقتی برای آش نعنا داغ درست می‌کنی درست کن س ...

شیرینه سبزیش اصلا . تره ندارم فقط شنبلیله دارم

این اصلاااا مزه قورمه سبزی نمیده لعنتی دیشب زیادم درست کردم دلم نمیاد بریزم دور 

روغن و داغ کن. پودر شنبلیله رو بریز توش و سریع خاموش کن. بریز تو خورش.. سبزیتم اول خودت سرخ کن. شاید ...

کم سرخ کرده بود سرخش کردم قشنگ ‌. اما شیرین میزنه نمیدونم اسفناج زده توش چیه

شیرینه سبزیش اصلا . تره ندارم فقط شنبلیله دارماین اصلاااا مزه قورمه سبزی نمیده لعنتی دیشب زیادم درست ...

عطاری ها سبزی خشک دارن یا یه بسته تره بگیر ریز کن رو بخاری خشک کن اون تره اش کمه قطعی

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
عطاری ها سبزی خشک دارن یا یه بسته تره بگیر ریز کن رو بخاری خشک کن اون تره اش کمه قطعی

مرسی واس سری بعد حتما میگیرم