2777
2789
عنوان

بچه ها همکارم امروز مرغ رو پاک نکرده نشسته پخت عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 2147 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مسئله اینه ما مرغ وبخاطر میکروبش نمیشوریم میخوریم که خون وپرو این چیزاش بره این وسط اگر مرد مرغ ف ...

الان میفهمم چرا بیشتر افراد از خورشت مرغشون که بوی بد میده شاکی هستن 

اون بی‌صاحبو بشور با ادیه و پیاز از قبل مزه‌دار کن 

تا با این تزهاشون ورژن جدید از کرونا بیرون ندن ول نمیکنن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
ما یه همسایه داشتیم قدیما همینطور که مرغ رو میشست چندتا تیکه ازش می‌خورد خام خام

من یکیو میشناسم جیگر خام میخورد🤢

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
خب مسئله اینه ما مرغ وبخاطر میکروبش نمیشوریم میخوریم که خون وپرو این چیزاش بره این وسط اگر مرد مرغ ف ...

اون مرغی که از کشتارگاه میاد دست هزار نفر بهش خورده که رسیده دست شما،اگه اینحوریه پس نون رو هم نباید بخوریم،چون معلوم نیست نونوا دستش تمیزه یا نه،از لحاظ علمی هم حساب کنی با شستن هیچ فرقی نمیکنه،پرشو با دستم میشه کند یا موقع خرید بسته بندی خرید کنین که پاک شده باشه،

عزیزم بیخیال اون کسی که اینو گفته عقلش نمیرسیده که سینک و اطرافش وباید با مایع وایتکس بعد از شستن مر ...

من پیج یه خانم دکتری رو دارم بازرس بهداشته میگفت با آب گرمم سینک بشوری اوکیه با وایتکسم میشه . بعد من خودم وقتی بخام مرغ بشورم کلا آبچکان و اینارو خالی میکنم ک آب نپاشه رو ظرفام . بعد کلا ضد عفونی میکنم سینکو دیوار بالای سینک رو

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من آشپزی نمیکنم اما میگن مرغ رو اگه بشوری فقط سینک رو پر از باکتری کردی و خود مرغ فقط با پخته شدن با ...

😐

من اینو میدونستم که باکتری داره ولی واقعا چندشه که نشوریش😖

من همیشه بعد اینکه مرغو میشورم سریع سینکو با کلی وایتکسو مایع ظرفشویی میسابم

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "