2777
2789
عنوان

اگر زنگ بزنن بهت بگن شوهرت فوت کرده چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3129 بازدید | 250 پست
۲۸سالمه زیر چشم پر چروک پیشونیم چروک جلو موهام سفید ۳سال خونم تو شیشه کرده حرف بزنم کتک کاری دعواش

یه سال از من بزرگتری منم مثل توام بخدا ازخدامه ازش راحت شم طلاقمم نمیده 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه به این موضوع فکر میکنم به راحتی برمیگردم خونه مامانم ازینجا که خیری ندیدم تو این ۲ سال ...

من بچه هام راحت بزرگ میکنم شاید سختی بکشم کار کنم ولی شب راحت سرم رو بالش میزارم

با چی بترسونم من پشت پناهی ندارم بزرگ تراش که از خداشونه پیر شدن دوس دارن خرجشون شوهرم بده بگم بدتر ...

چ بد 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️بگم بیخیالشم بشی نمیشه ک سخته شوهرته ولی بخدا بی محلی خیلی ج میده خیلی ادم حس اضافه بودن بهش دس میده حس غریبه بودن دعوا نکنی فقط بی محلی چون با حرف زدن ب جایی نمیرسی

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

کاش شوهر منم مواد میکشید شوهرم خیلی هیز میترسم دختر بازی کنن با اون دوستای عوضیش

مواد بکشه خرجی نده توهم بزنه کارنکنه شکاک بد دل باشه اجازه کار کردن نده اجازه بیرون رفتن نده خوبه ,؟  شاید هرکاردیگه ای ام بکنه 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

چ بد 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️بگم بیخیالشم بشی نمیشه ک سخته شوهرته ولی بخدا بی محلی خیلی ج میده خیلی ادم حس اض ...

نه نرسیدم با حرف زدن فقط اون دیرتر اومد لج کرد سکوت کردنم بشدت سخته 

من بچه هام راحت بزرگ میکنم شاید سختی بکشم کار کنم ولی شب راحت سرم رو بالش میزارم

خدا صبرت بده خواهر 

منکه بچه ندارم شرایط جدایی هم ندارم 

تنها راحت نجاتم همینه  

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

پدر و‌مادر داری منکه ندارم  چنتا بچه داری مگه دادگاه بچهاتو بتونمیدن ک  قانونم ب نفع مردهاست

بچه داری

اره یکی دختر

پدر و‌مادر داری منکه ندارم چنتا بچه داری مگه دادگاه بچهاتو بتونمیدن ک قانونم ب نفع مردهاست

من هیچ وقت پیش پدر مادرم نمیرم دوتا بچه دارم از طلاق کردن ترس دارم هم این که برای زندگیم جوونیم گذاشتم ول نمیکنم‌ برم کس دیگه صاحب بشه

من هیچ وقت پیش پدر مادرم نمیرم دوتا بچه دارم از طلاق کردن ترس دارم هم این که برای زندگیم جوونیم گذاش ...

پس چیکار میکنی والا من انقذ خستم کرده ک دارم میمیرم