2777
2789
عنوان

اگر زنگ بزنن بهت بگن شوهرت فوت کرده چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 3130 بازدید | 250 پست

من ماهی ی بار بخوام برم بیرون هزار بار باید براش توضیح بدم چرا رفتم برای چی رفتم کلی بهم زنگ میزنه کجایی اگر ی بار جوابش ندم پشت هم زنگ میزنه ولی من بهش هرچقدر زنگ بزنم جواب نمیده میاد خونه میگه نشنیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۲ هه فکر میکنه من خوشبخت ترین زن دنیام امروز بهم گفت تو خیلی خوش شانسی که منو داری روانی دست بزن د ...

نذار بزنتت خووو چرا میذاری !!!محکم وایسا جلوش مگه ادم دخترو جای خون میده ب طرف ک کتکش بزننن..والا بخدا موندم کی خوشبخت کی دنیا ب کامشه هر کیو میبینی ی مشکلی داره

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

زود ازدواج کردیم من فکر میکنم اون از ما فراریه

ازتون فراریه ینی چی؟؟؟ینی الان فکر رفیق بازی افناده و مجردی ....بزرگترارو باخبر کن اگه درست نمیشه بترسونش یبار 

ازتون فراریه ینی چی؟؟؟ینی الان فکر رفیق بازی افناده و مجردی ....بزرگترارو باخبر کن اگه درست نمیشه بت ...

با چی بترسونم من پشت پناهی ندارم بزرگ تراش که از خداشونه پیر شدن دوس دارن خرجشون شوهرم بده بگم بدتر زندگیم خراب میکنن

خوشحال میشم 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

معلوم نیست الان کجاست بنظرتون اون چی بگم

چیزی بگی ک کتکتون میزنه این موقع شب ...بهش بگو درست نشی میرم شاید اینجوری بترسه و میدونم اونم میگه برو  

اهان دوستان ع‌وضیییییمیفهمممت سکوت کن فعلن نفرینتو به هدایت شدنش تبدیل کن خدا صبرت بده خدا منم صبر ب ...

منم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

اخه الان ۱۱نیم شب این کجاس😭😭😭

بخدا شوهر منم نیس ولی میدونم با رفیقاشع داره مواد میکشع بدرک خبر مرگش

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺