فقط اونایی جواب بدن که شوهراشون رفیق باز لجباز هیز دست بزن بی چشم رو .نگید آرزوی مرگ نکن که من ب هیچ عنوان نمیتونم طلاق بگیرم دوتا دختر دارم که بزارم برم خانواده عقب مونده اش که فقر فرهنگی دارن دخترام تو سن ۱۳ ۱۴ برای نوه های جزجیگر زده هاشون ورمیدارن دخترام آینده شون خراب میشه پس چاره ندارم بمونم زندگی کنم و هرروز منتظر زنگ که بگن شوهرت فوت کرده همین الان تو این سرما زنگ زده میگه مایو منو آماده کن دارم با دوستام میرم استخر انگار با ی پسر ۱۶ساله تازه ب بلوغ رسیده لجباز زندگی میکنم خیلی خستم خیییلی😭😭😭😭😫💔💔💔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه دیگههه بی محلی یعنی چی ؟؟ینی رها کنی طرف رو ولش کن تا خودش سیر بشه از کاراش ...هیچی ازش نپرس شاید اولش بهش خوش بگذره ولی بخدا بعدا خودش پشیمون میشه و میاد سمت شما و دلیل کارتونو میپرسخ
خب تابحال سعی نکردی درستش کنی؟! ینی کمتر گیر بدی بهش لحن تو تغییر بدی از نظر اون مصداقی ببینی چیه به ...
عزیزم الان ساعت ۱۱ هنوزم نیومده نمیدونم کجاس با کیه ساعت ۹نیم مغازه بود بعد زنگ زد که دیر میام نمیدونم کدوم گوری رفته الان سرم ب قدری درد میکنه که حد نداره از حرص خوردن تهو بهم دست داده😭😭😭😭