2777
2789

قبلا افراد غیر مذهبی میگفتن مذهبی ها به ما گیر میدن و فلان و مارو زده کردن ! اما الان شخص من اصلاااااا به کسی کار ندارم اما یه عده مدام درحال فضولی کردن و تمسخر هستن !

من از این خشکه مذهبا نیستم حجابمم معمولیه و چادری نیستم اما ائمه رو قبول دارم و نماز میخونم حالا رفته بودیم خونه مادربزرگم من رفتم تو اتاق نماز بخونم خالم و پسر خالم شروع کردن تمسخر که اسلام دروغه و تو خودتو سرکار گذاشتی و امل و نادان هستی و ما زرتشت هستیم و فلان و بهمان .... جلوی ۲۰نفر این ابله گیر داده بود به نماز خواندن من درحالیکه من نه به کسی گفتم نماز بخونم نه گفتم حجاب داشته باش نه هیچی سرم تو کار خودمه 

منم گفتم عیسی به دین خود موسی به دین خود شما زرتشت باش به من ارتباطی نداره ! میبینم باز پسر خالم که دوسالم از من کوچیکتره برگشته میگه من می‌خوام تو توی جهالت نمونی و عقب مونده نباشی و بعدشم یکریز و پشت هم ۴۰دقیقه حرف مفت زد و توهین به ائمه 

واقعا دلم میخواد با یه عده از فامیلا قطع ارتباط کنم خستم! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نماز مختص اسلام نیست..همه ادیان عبادت را دارن..بهتر بود میگفتی این یه جور دریافت انرژی هست

اتفاقا گفتم عزیزم گفتم من اصلا به اسلام کار ندارم من چون حس آرامش میگیرم از حرف زدن با خدا نماز میخونم 

میبینم باز چرت و پرت میگه 

دیگ بعضیا بیشعورن یا مذهبین گیر میدن ب غیر مذهبیا یا هم غیر مذهبین گیر میدن ب مذهبیا...اعتقادات هرکی ...

دقیقا مشکل من الان مذهب نیس مشکل من فضولی و بیشعوریشونه چرا یه عده فکر میکنن که عقل کل هستن و باید مارو هدایت کنن!! و ما باید دقیقا مثل اونا فکر کنیم 

خیابون ما تو جوراب آدمم نگاه میکنن ببینن چه رنگیه اینقدر فضولن هر چی ما کار راست میریم کاری به کسی نداریم سر تا پا ما را برانداز میکنن و پشت سرمون چیز میگن انشاالله تو یقه خودشون بره  

دقیقا مشکل من الان مذهب نیس مشکل من فضولی و بیشعوریشونه چرا یه عده فکر میکنن که عقل کل هستن و باید م ...

با این آدما باید قطع رابطه کنی ولی خب متاسفانه بازم ی سریا تو خیابون سرکار دانشگاه مدرسه همه جا هستن