امیرگلپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1130 عنوان بچه ها چجوری به داداشم کمک کنم😔 257 بازدید | 35 پست بچه ها داداشم بنده خدا مریض احواله.دوتا بچه کوچیک داره.تمام سرمایه اش ماشینش بود یه دزد از خدا بی خبر برده.واقعا ناراحتم چه کاری از دستم براش برمیاد😔 ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا 1403/08/30 | 19:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیرگلپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1130 دعا دو هفتس کارمون همین شده ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
pary_khanoom عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 1323 احتمالا تو رفت و آمد مشکل دارن اگه خودت رانندگی بلدی کمکشون کن...چون شوهرت اگه بگی اولش از سر دلسوزی قبول میکنه ولی بعدش خسته میشه غرمیزنه.... مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن
گیلاس___بانو عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 500 منم یه زمانی داداشم شرایط خوبی نداشت من کوچیک بودم هیچ کاری از دستم برنمیومد ولی مرتب نماز میخوندم دعا میکردم گریه میکردم
امیرگلپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1130 واقعا خدا نگذره ازشون .ادم میمونه نفرین کنیم دزده رو یانه ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
امیرگلپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1130 منم یه زمانی داداشم شرایط خوبی نداشت من کوچیک بودم هیچ کاری از دستم برنمیومد ولی مرتب نماز میخوندم د ... بخدا داداشم قبل این دزدی دلمون براش خون بودچه برسه حالا ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
امیرگلپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1130 امان از دل خواهر مثل خودمی میخوام کمکش کنم یه پس اندازناچیز دارم قبول نمیکنه . ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
امیرگلپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1130 اگه میتونی فعلا ی مقدار مادی کمکش کن وهواشو داشته باش چن روزه میگم شماره کارت بده لازم دارم نمیده ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
امیرگلپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1130 احتمالا تو رفت و آمد مشکل دارن اگه خودت رانندگی بلدی کمکشون کن...چون شوهرت اگه بگی اولش از سر دلسوزی ... خودم گواهینامه دارم ولی نمیشینم پشت ماشین.الان نگرانیم وضع مالی بدشونه که کمک قبول نمیکنه ناراحت میشه ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
ely00 عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 3381 چن روزه میگم شماره کارت بده لازم دارم نمیده انشالله خدا خودش کمک کنه وماشین پیدا بشه
rashelsabegh عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 144 باز برادر شما قبول نمیکنه مال من دنیا رو بدم سیر نمیشه منم که دل ندارم
امیرگلپسرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1130 انشالله خدا خودش کمک کنه وماشین پیدا بشه خدا از دهنت بشنوه گناه داره ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا