2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری به داداشم کمک کنم😔

248 بازدید | 35 پست

بچه ها داداشم بنده خدا مریض احواله.دوتا بچه کوچیک داره.تمام سرمایه اش ماشینش بود یه دزد از خدا بی خبر برده.واقعا ناراحتم چه کاری از دستم براش برمیاد😔

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمالا تو رفت و آمد مشکل دارن اگه خودت رانندگی بلدی کمکشون کن...

چون شوهرت اگه بگی اولش از سر دلسوزی قبول میکنه ولی بعدش خسته میشه غرمیزنه....

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

2805
منم یه زمانی داداشم شرایط خوبی نداشت من کوچیک بودم هیچ کاری از دستم برنمیومد ولی مرتب نماز میخوندم د ...

بخدا داداشم قبل این دزدی دلمون براش خون بودچه برسه حالا

ممنون میشم برای سلامتی پدر و مادرم و فسقلی هام وهمسرم و خونوادم یه صلوات بفرستین.التماس دعا
اگه میتونی فعلا ی مقدار مادی کمکش کن وهواشو داشته باش

چن روزه میگم شماره کارت بده لازم دارم نمیده 

احتمالا تو رفت و آمد مشکل دارن اگه خودت رانندگی بلدی کمکشون کن...چون شوهرت اگه بگی اولش از سر دلسوزی ...

خودم گواهینامه دارم ولی نمیشینم پشت ماشین.الان نگرانیم وضع مالی بدشونه که کمک قبول نمیکنه ناراحت میشه

2810