2777
2789
عنوان

دخترای باکره حاضرید با پسری ازدواج کنید که قبلا رابطه جنسی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 5484 بازدید | 234 پست
منم ادم مذهبی نیستم ولی خدارو قبول دارم ادم بدیم نیستم ولی خدا هیچ وقت ب دعاهای من جواب نمیده

توکل کردن دعا کردن ینی دستتو ببری تو دهن اژدها و مطمئن باشی خدای تو و اون اژدها که یکی هست نمیذاره بهت آسیب برسه

جوری دعا کن که شک نیاری هی نگی ینی میشه ینی وجود داره همچین آدمی 

اینجوری غیرممکن ترین ها در این دنیا برات اتفاق می افته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزار یه مثال برات بزنم یه شخصیو میشناختم بشدت بقول شما سربزیر وبادخترخاله ی افتاب مهتاب ندیده اش ازدواج کرد همون ادم بعد ازدواج فهمید عه چه خبربود و مانمیدونستیم الان میدونم بادوتا بچه حتی خونه مجردی هم داره اقا وزنش نشسته بچه داری میکنه وپسری هم میشناسم که کلی دوست دخترداشت بعد ازدواج طوری به زندگی چسبید که هیچکس باورش نمیشه الانم بچه دومش تو راهه هردوهم از اطرافیانم هستن

2805
این که شما میگی برای پسرای سن پایینهمطمئن باش۹۹ درصد پسرای ۳۰ به بالا که قطعا قبل از ازدواج رابطه دا ...

متوجهم چی میگین به نظرم هردو حالت وجود داره، هم کسی که تصمیم جدی برای زندگیش گرفته و هم کسی که صرفا به عنوان یه وظیفه و کاری که حتما باید انجام بشه به ازدواج فکر میکنه

سلامت باشین🌻

ببین اصلا شاید حرفم برای آدمای سنتی خوشایند نباشه ولی پسر و دختری که کامل شدن و به بلوغ فکری رسیدن ا ...

درسته عزیزم. ی سری پسرارو دیدم اصلا بکارت مهم نیست برعکس میگن خونواده خوبی داشته باشه یا دختره وفادار و ذات خوب و مهربون باشه اولویت براشون این چیزاست 

بله دقیقا. 💔من حتی تو این سایت تلاش میکنم نسبت به افکار زن ستیزانه بعضی از زن ها منتقد باشم و دردها ...

چون از بچگی باهمین باور بزرگ شدن وخودشونم با همین باوره اسیب دیدن 

متاسفانه زن علیه زن زیاده شده

نه ...دوست ندارم....چون همه اش میخواد مقایسه کنه...و از کجا معلوم مریض نشده باشه....؟اصلا اعتماد نمیتونم بکنم..

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

2810