2777
2789
عنوان

امروز خانومه توی خیابون😂

626 بازدید | 45 پست

از دانشگاه برمیگشتم بند کفشم باز شد نشستم بستمش بعد بلند شدم یه خانومی اومد کنارم باهام هم مسیر شد

بنده خدا نیم ساعت ازم تعریف کرد چه زیبا چه خانوم ماشاءالله از این حرفا

بعد پرسید دختر کی هستی؟!😂

منم لال شدم هیچی نگفتم فقط نگاش کردم😐😂😂

یهو پشت چشمی نازک کرد  راهشو عوض کرد🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی دختر کی هستی؟😐

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
2805
یعنی چی😬😬

نمیدونم😐😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

خاستگار رو پروندی که😂

حیف شد😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگفتی منو مامان بابام تو حواله ایران خودرو گیرشون اومد 

این چه خرفی بود زده😕😕😕😕

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

شاید برا داداشش یا پسرش میخاسته😂

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘

فکر کردم الان میگی نصیحت میکرد چرا تو خیابون خم شدی زشته.

ن بابا🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر کردم الان میگی نصیحت میکرد چرا تو خیابون خم شدی زشته.

وایی منم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

2810