2777
2789
عنوان

چجوری هفتصد تا تست میزنن در روزز😐

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشمات رو باز می‌کنی میبینی پر نوررره میگی اینجا کجاست پیام نوررر🤣😭

منظورت رو متوجه نشدم 😁

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
2805
تسلط روی درس بالا باشه تعداد تست میره بالا احتمالا طرف پشت کنکوری یا از دهم خیلی خوب خونده مثلا فیزی ...

بستگی به اینکه عادت کرده باشی مهارتهو سرعت بالا داشته باشی خیلی‌ وقت باشه تست می‌زدی...

همه موثره

من ی ماهه تست می‌زنم 

کیفیت تست زدن هم مهم هساینکه تند تند تست بزنی و رو اشتباهاتت زیاد متمرکز نشی و ادامه بدی فایده نداره ...

نمی‌دونم والاا

من که ۴۰ دقیقه برا ۳۰ تست میزارم تا غلط ها رو تحلیل کنم...

نمی‌دونم والاامن که ۴۰ دقیقه برا ۳۰ تست میزارم تا غلط ها رو تحلیل کنم...

فقط وقتی داری تست میزنی پشت سر هم بزن و تایم بگیر که دستت بیاد و روز کنکور وقت کم نیاری

بعد که تموم شد برو سراغ تحلیل

اینجوری نباشه یه تست بزنی همون لحظه تحلیل کنی بعد بری بعدی

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
فقط وقتی داری تست میزنی پشت سر هم بزن و تایم بگیر که دستت بیاد و روز کنکور وقت کم نیاریبعد که تموم ش ...

اره عزیزم من برا همه کتابا تایمر دارم...

اول میخونم بعد ۳۰ تا ۴۰ تست بعدم درست و غلط رو مشخص و بعدم غلطا رو تحلیل و هایلایت و خلاصه مینویسم

الان پریودمم اینقدر درد دارم تمرکز ندارم اصلا😭💔 روز تعطیلییی چقدر وقت داشتم 

هرچی بیارم متاسفانه هدفی ندارم😐💔

😐برای خودت هدف گذاری کن هم انگیزت بیشتر میشه هم میدونی برای چه درسایی بیشتر وقت بذاری

ببین به چی علاقه داری؟آینده شغلی و... در نظر بگیر

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐