2777
2789
عنوان

طلسم مانع اجابت دعا میشه

54 بازدید | 12 پست

طلسم و دعا مانع اجابت دعا میشن؟ من اینهمه دعا کردم و تلاش کردم و بع نتیجه نرسیدم نکنه از طلسمی چیزیه وگرنه خدا انقدر پست و کور کر که نیست مگه میشه ببینه و کاری نکنه 

حتما یه چیزی این وسط مانعه 

کسی میدونه بگهه😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی احتمال اینم بده ک شاید خدا برات بهترین چیزو خواسته سر همین یخرده داره طول میکشه باید صبر کنی

یخرده نیست خیلی ساله صبر کردم🤦‍♀️

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
2805
اینطوری نگو عزیزم

میخوام بدونم چی مانعه خب

چیزای خوب زمان بره عزیزم

اینهمه بدبیاری پشت هم عادی نیست

صبر داشته باش گلم خدا بزرگه اگه بدونی من تو زندگیم چی کشیدم بی نهایت مریضم ولی چه میشه کرد جز توکل

اخه تاکی صبر😭

ای بابا 😐 طلسم مسخره بازی نیست که هر ننه قمری بتونه بنویسه.آدم کاربلد می خواد.تو تلاشت رو بکن و توکّلت به خدا باشه.خدا باید برات بخواد..نخواد نمیشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
ای بابا 😐 طلسم مسخره بازی نیست که هر ننه قمری بتونه بنویسه.آدم کاربلد می خواد.تو تلاشت رو بکن و توک ...

خب چرا هیچی واسه من نخواسته منم آدمم خب جوونیم رفت کی دیگه😔😭

میخوام بدونم چی مانعه خب

منم یه زمونی با خدا دعوا می کردم و می گفتم لااقل واسم نمی خوای دلیلش رو بگو..اونم نامردی نکرد.دلیلش رو نشونم داد.منم قبول کردم و الان دارم با آرامش زندگی می کنم.

صبر داشته باش اسی جان..زمان می بره ، ولی بعداً متوجّه میشی که چرا نشده ، یا اگه شده چرا دیر شده.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.