دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
اگ شیائومی هس برو تو تنظیمات بزن درباره گوشی پایین اورده نوشته بازنشانی ب تنظیمات کارخانه ولی قبلش همه چیزتو انتقال بدی ب رم یا چیزی
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
خب برو تنظیمات بعد بزن رو مدیریت حساب بعد بزن رو جیمیل بعد بن حساب گوگل بعد برو قسمت امنیت بعد برو رو گزینه رمز جیمیل اگه بلد بودی هیچ اگه بلد نبودی باز عوض کنش
قبلش عکساتو فیلما چیزای مهمتو انتقال بده ب رم اگ کامپیوتر یا لپ تاپ داری ک بهتر ایمیل و رمزتو ی جا یاد داشت کن ک بعد ب مشکل نخوری شماره هاتم ب قول دوستمون ک گفتن ی جا بنویس کار از محکن کاری عیب نمیکنه بعدم برنامه هاتو حذف کن بعد برو تنظیمات درباره گوشی پایین اورده بازنشانی ب تنظیمات کارخانه