2777
2789
عنوان

پس چقدر گوشی شیاومی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
افتضاحه شیائومی نخری مدام میبرمش تعمیر

مال من نوت ۸ هم هست که همه میگفتن خیلی بده 

هیچ وقت هیچ موردی ازش ندیدم 🥲😂

سه ساله دارم تا الان هنگ نکرده 

هیچ مشکل دیگه ای هم نداره 

از ایفون بهتر مگه هست

ایفون تو ایرا واقعا بصرفه نیست

اینهمه خرج میکنی هیچ برنامه ای نمیتونی نصب کنی فقط باید عکس بگیری همین

تازه عکسا هم حجمشون بی نهایت بالاست بعد باید لپتاپ اپلم بگیری چونios و ویندوز خیلی سازگار نیستن 

مک بوکم ک کلا چرت و پرته

ایفون کیفیت ساخت بی نظیری داره واقعا سگ جونه من گوشی۱۲سال پیشمو هنوز دارم یه 5s که هنوز هنگ نمیکنه هنوز همه کاراش مثل قبله ولی چه فایده برنامه های بانکی و چمیدونم خیلی چیزا روش نصب نمیشه

من در کنارش ی اندرویدم دارم وگرنه لنگم

مال من نوت ۸ هم هست که همه میگفتن خیلی بده هیچ وقت هیچ موردی ازش ندیدم 🥲😂سه ساله دارم تا الان هنگ ...

من نوت 11...هی به خودم فحش میدم چرا اینو خریدم فعلا شرایطشو ندارم وگرنه صد در صد عوضش می کردم

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
والا ما پوکو ام تری.نوت سیزده.ردمی 9همه مشکل وای فا داره.اما سامسونگ داریم ابدا

گوشی قبلیم سامسونگ بود اونم خوب بود حتی قبلش هواوی هم داشتم راضی بودم یه دوره هم آیفون ۶ اومده بود گرفتم کیفیت دوربینش واسه زمان خودش خدا بود همه ی گوشی هارو تست کردم هیچکدوم اذیتم نکردن ولی با سامسونگه راحت تر بودم

ایفون تو ایرا واقعا بصرفه نیستاینهمه خرج میکنی هیچ برنامه ای نمیتونی نصب کنی فقط باید عکس بگیری همین ...

من ایفون میخوام ی زمانی 6داشتم عالی بود

اقایون درخواست دوستی ندن  
مال من نوت ۸ هم هست که همه میگفتن خیلی بده هیچ وقت هیچ موردی ازش ندیدم 🥲😂سه ساله دارم تا الان هنگ ...

آره منم چیزی ازش ندیدم ولی خیلی دیدم میگن هنگ میکنه البته کیفیت دوربینش نسبت به اوایل به نظرم کمی افت کرده

نه بابا من شیائومی دارم راضیم.

سامسونگم دارم مفت نمیرزید.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

2810