2777
2789
عنوان

اگه همسرتون جلوی شما همکار خانمش را با اسم صدا کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 101 پست
همکارای ما به اسم صدا میکردن مدیر ممنوع کردمحل کار شوهرم هم همه به اسم صدا میکنن اون هم مدیرشون گفت ...

آره بابا انگار اومدن کافه ، خب محیط کار باید رسمی برخورد کرد مثلا بگن خانم فلانی همون فامیلی طرف ، یا آقای فلانی 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بابا انگار اومدن کافه ، خب محیط کار باید رسمی برخورد کرد مثلا بگن خانم فلانی همون فامیلی طرف ، ی ...

ببین اخه بستگی به محل کار داره

مثلا کارای سطح پایین‌تر معمولا به اسم کوچیک صدا میکنن، ولی جاهای رسمی‌تر با فامیلی، مثلا من اداره‌ای جایی میرم با فامیلی صدا میکنن ولی هر وقت فروشگاه میرم همه جوری با اسم کوچیک همو صدا میکنن و شوخی و خنده که ادم تعجب میکنه که چرا انقدر راحتن با غریبه و نامحرم

2805

من دوستای شوهرم،، دفعه اول ک هیچ،، دفعه دوم زهرا خانم،، دفعه سوم زهرا صدام میزنن،، ولی شوهرم همیشه رسمیه باخانوماشون چون بشدت بدم میاد... ولی نمیدونم چرا این بلا سرخودم میاد😐😐😐😐😐

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

تو شرکت شوهر من همه اینطورین ولی اونا همسراشونم مثل خودشونن ولی شوهر من به فامیل صدا میکنه من حساس میشم دوست ندارم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

من مامانم تو محل کارش همه با اسم کوچیک صداش میزنن اونم با اسم کوچیک همکاراش صدا میزنه ایرادی نداره به نظرم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

شوهرم حسابدار ،یه دختر اومدبود براشون کار کنه تو یه اتاق بودن دختر هی چای میریخته با کلی خوراکی و نبات و شوهرمم این مدلی دوس داره با چایی چیزی بخوره میگفت خانوم فلانی خیلی داره بهم خدمت میکنه😑خداروشکر شوهر کرد رفت

یه مدت هم استرس اونو کشیدم

2810