ونوسی_بانوووو مدیر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 4251 عنوان امدم ارایشگا دیدم همه ب خودشون رسیدن من خیلی سادم | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 19 پست ساده ک میتونم منم ب خودم برسم س صورتم موهام لباسام.اما پولشو ندارم شوهرم نداره یا نمیده در ماه باور کنید۵۰۰خرج ندارم ن بچم ن خودم فقط خورد خوراکمونه بازم نمیرسونه .زنی ک خرج نداره ارج نداره راس میگن شوهرمم دیگ ادم حسابم نمکنه اینجا دخترا زنا انقد نازن خوشگل کردن من ک زنم دلم میخاد قورتشون بدم دیروز | 17:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مکاتویی عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 758 ن نمیزاره اقا آخه مشکل اینجاست ک بچه هم داری وگرنه میزاشت بری کار کنی شما اگه بری کار کنی کی بچرو نگه داره 🥲ببین وضع همینجوری نمیمونه ایشالله خدا به شوهرت کمک میکنه کارش رونق پیدا میکنه شمام خرج میکنی
ونوسی_بانوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 4251 خوب مثلا بگو چه کار کرده بودند ؟ چه جوری بخودشون رسیده بودند؟ دندوناشون تیپشون ناخن مو رنگ مو پوست لوازم ارایشی ک زده بودن
ونوسی_بانوووو مدیر استارتر عضویت: 1402/07/01 تعداد پست: 4251 آخه مشکل اینجاست ک بچه هم داری وگرنه میزاشت بری کار کنی شما اگه بری کار کنی کی بچرو نگه داره 🥲ببین ... ممنونم اره درسته .انشالله عزیزم
karbarninisaitam عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 218 من همیشه مامانم میگه باید شوهر پولدار بگیری پس بد چیزی نمیگهمن خودمم عین شما خیلی قناعت گرممثلا پارس ... هر چی بیشتر مهربون باشی بدتره