2777
2789
چرا اینجورین😐تازه یکی گفته جوجه رو اخر پاییز میشمارن ینی که عشقتون پایدار نمیمونه😐 نفرت موج میزنه ...

خدا قسمت همە بکنە ایشاللا

امیدوارم هرکی هم کە ازدواج کردە و ناسازگاری دارن،مشکلاتشون حل بشە و بە روزای اول آشناییشون برگردن

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
اسی شناسایی شدی.یکی از کاربرا پرسید زن رضایی🤦🏻‍♀️

آرە انگار😂😂دیدمش

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیک هم که نپختی براش و ...😁

پختمممم😍😍😍لحظە آخرررری بردم براش

انقد ذوق کرد

قشنگ هم نشدە بود ولی خیلی تشکر کرد گفت زحمت کشیدییی

ب نظرم اسمت رو عوض کن بزار شوهر ذلیل

ایشونم ذلیل من هستن آخە

2805
آره معلومه که مشکله یاد بگیر تو کار بقیه دخالت نکنی حالا من مودب جواب میدم یه بار یکی پیدا میشه میش ...

بایدم مودب باشی 

چون منم بی ادبی نکردم 

کسی بخواد منو بشوره منم بلدم بشورمش پهنش کنم لال که نیستم دخترخوب.

درمورد اینک میگی دخالت نکن تو کار بقیه 

باشه من یاد میگیرم اما وقتی که توهم یاد گرفتی توی یع تایپیک که انرژیش مثبت و خوبه اینطوری انرژی منفی ندی .

دیگ ریپلای نکن جوابتو نمیدم. 

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
🤣🤣🤣🤣 چشم منتظر دستور تو بودیم

باشە میل خودتە 😂هرچقد دلت میخواد پست بذار مشکلی نداریم گل

چون کائنات حسودن ، دلخوشی ادمهارا ازش دور میکنن تا به همون واسطه امتحانش کنن ...الهی بحق قران هرروز ...

عزیز دلم❤️❤️❤️خیلی ممنونم بابت دعاهای زیبات

ان شااللە شمام همە چی داشتە باشی درد و غم نداشتە باشی

حرفتو‌گوش میدم سعی میکنم زیاد بیقراری نکنم❤️❤️❤️

خدا قسمت همە بکنە ایشاللاامیدوارم هرکی هم کە ازدواج کردە و ناسازگاری دارن،مشکلاتشون حل بشە و بە روزا ...

چه خوش قلبی شما

آمین🩷

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
🤣🤣🤣 منم نه ماهه شوهرم ندیدم اصلا ایران نیست ولی نمیام تو سایت عجز و ناله کنم که چی بشه خب

آخە شما بهشون رسیدی،عطشت خاموش شدە

تو یکی از پستا الان گفتم این کە هنوز بهش نرسیدم بی تاثیر نیست

عهههه بابا برو مجردی حال کن الان شوهرم رفت تا سه روز نیست با داداشم قرار گذاشتیم یک ساعت دیگه بریم ب ...

من داداشم پایە نیس

ی مهمونی ب زور میبرتمون بعدش بیاد دنبالمون

شوهرم عالیه عزیزم بی نهایت دوسش دارم ولی دلیلی نمی بینم تو سایت صحبت کنم

هرکسی درمورد چیزی کە ذهنشو مشغول کردە صحبت میکنە بلکە یکم آرامش بگیرە از همجنسای خودش

میخوای بیام پیشت چهار ساعت راه داریم بریم خوشگذرونی

اوووە عزیزم

چقد خوب میشد😅ولی چهار ساعت راااە😅فدای قلبت بشم

الان رفتم پیشش  دو دقیقە دیدمش،مامانم نمیدونی چیا بارم نکرد

2810