2777
2789
عنوان

وای دوباره عمومیا برگشتن به کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 84 پست
تا حالا کنکور عمومی ندادی پس ببینی قدر افتضاح تر از نهاییاسات

بنظرم همین بدون عمومی بهتر بود، اما بشرطی که سطح سوالات استاندارد باشه. 

حالا که عمومی ها برگردن سخت میشه کار. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا کنکور عمومی ندادی پس ببینی قدر افتضاح تر از نهاییاسات

من بخاطر نهایی  پشت کنکور نتونستم بمونم بخاطر محرومیت از دولتی صد تا چیز دیگه الان تو جایگاه که باید باشم نیستم ولی عمومی برگرده راحت میشه کنکور داد هزینه نهایی دهم یازدهم دوازدهم نداره

ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
2805
میگن نهایی هم هست در کنار بازگشت عمومیا

درسته اگه تصویب بشه فقط دوازدهم

غم دنیا تو چشامه واسه تو دنیا به کامه دلمو مزار کردی/نمیدونم با کیایی تو کدوم حال و هوایی کاشکی میگفتی کجایی تا بگم چیکار کردی/دستم از دست تو دوره دلم انگار تو تنوره توی سینم که صبوره غمو موندگار کردی/بغض وحشی تو گلومه شب و عکسات رو به رومه دیگه طاقتم تمومه منو بی قرار کردی   گاهی بی هوا حالم خوب میشه غمی که رو دلم گذاشتی لحظه ای رهام میکنه با خودم میگم یعنی داری تقاص پس میدی که دلم اروم گرفته...  شب یلدای سال 400 خود خود کابوس بود...من اون شب مردم از اون شب منتظرم جواب کاری که با من کردی رو بدی با تمام وجود بدون کوچکترین شک و دلسوزی جوری که گاهی از این همه اطمینان میترسم درست شبیه وقتی که مطمئن بودم برمی گردی و تو برگشتی ! از دست من کاری برنمیاد فقط خدا میدونه چیکار کردی...اینجا مینویسم تا یادم نره 

نه اونم سرجاشه فقط یه بدبختی دیگه اضافه کردن

واییییییییییی خدا ما چه گناهی کردیم دیگه دارم نابود میشم دو ساله پشت آرزوهایم پشت کنکور تجربی فقط میخوام یه پرستاری قبول شم که نمیشه 

من بخاطر نهایی پشت کنکور نتونستم بمونم بخاطر محرومیت از دولتی صد تا چیز دیگه الان تو جایگاه که باید ...

نهایی برداشته نمیشه فقط عمومی برمیگرده

گفتن «ولی تو قول داده بود خیلی» خیلی دردناکه...

بنظرم همین بدون عمومی بهتر بود، اما بشرطی که سطح سوالات استاندارد باشه. حالا که عمومی ها برگردن سخت ...

اگه سطح سوالات استاندارد باشه تراکم ترازی رخ میده و نمیتونن رتبه حساب کنن فاجعه ای که امسال هم با این سطح سوالات دشوار رخ داد چه برسه به سوالای آسون

کلا مصوبه تاثیر معدل مشکل داشت

من بخاطر نهایی پشت کنکور نتونستم بمونم بخاطر محرومیت از دولتی صد تا چیز دیگه الان تو جایگاه که باید ...

شمایی که نتونستی برا نهایی بخونی صد درصد قول میدم از پس عمومیای کنکور هم بر نمیای

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

واییییییییییی خدا ما چه گناهی کردیم دیگه دارم نابود میشم دو ساله پشت آرزوهایم پشت کنکور تجربی فقط می ...

اگه امسال کنکور بدی که شمال حالت نمیشه چون از ۴۰۵ هست

شمایی که نتونستی برا نهایی بخونی صد درصد قول میدم از پس عمومیای کنکور هم بر نمیای

نهایی ترازم پایین نبود که رتبه ۷ هزار منطقه یک شدم ولی من سه رقمی می خواستم 

ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

حالا انقد از بنده خدا امید نگیر هیچی نمیتونه قول قطعی درباره موفقیت کس دیگه بده بعد شما میتونی؟ وحی میشه بهت

نهایی ترازم پایین نبود که رتبه ۷ هزار منطقه یک شدم ولی من سه رقمی می خواستم

ازاد پرستاری که میشد بری

نباید پشت کنکور موند هرچقد بمونی یسری چیزا جدید میزارن که ادم دیوونه میشه

2810