2777
2789
عنوان

ترک تحصیل کنم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 37 پست

دیونه نشو عاديه اینکه نمرات تو دهم افت کنه 

اصلا اگه افت نکنی غير عاديه 

این همه بچه ها مردم الکی میان مدرسه به یه ورشون نیست تو میخای با 4 تا نمره ترک تحصیل کنی؟ زهی خیال باطل دو روز دیگه مطمئن باش پشیمون میشی 

سخت نگیر سعی کن استرس تو کنترل کنی 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیونه نشو عاديه اینکه نمرات تو دهم افت کنه اصلا اگه افت نکنی غير عاديه این همه بچه ها مردم الکی میان ...

همکلاسیام همش زنگای تفریح می‌خندن عشق و حال به  درس اصلا اهمیت نمیدن بعد من که به خاطر درس شبا از استرس نمیتونم بخوابم همه نمره هام افتضاح دلم میخواد خودکشی کنم 

2805
عزیزم هیچ وقت برای جبران دیر نیس اما با این طرز فکر پیش بری میبینی نوبت دوم شده و امتحان نهایی و باز ...

از استرس شبا نمیتونم بخوابم خودم رو نابود کردم آخرشم که همه نمرات افتضاح میخوام خودکشی کنم 

تغییر رشته بده

رشته ی انسانی چند برابر از رشته ی تجربی و ریاضی سخت تره اگه حفظیاتت خوب نباشه

ببین من رشته ی دانشگاهیم زبانه و الکی خودمو ۳ سال تو رشته ی ریاضی حرص دادم درصورتیکه هم رشته ای های من همگی هنرستانی بودن و چند برابر از من خوشحالترن

همکلاسیام همش زنگای تفریح می‌خندن عشق و حال به درس اصلا اهمیت نمیدن بعد من که به خاطر درس شبا از اس ...

خب چرا وقت شادی و خوشحالی به خودت سخت میگیری؟ 

از مدرسه میای تا موقع خواب سعی کن همه درسات نگا بندازی یه قلم دستت بگیری مفهوم بفهمی متوجه نشدی از سایت الا آکادمی امروز برو فيلم ببین بخدا الان داغی نمیفهمی من تجربیم دوازدهمم اصلا استرس ندارم تو مدرسه میزنیم می قصیم آخرم ته کمبود نمرمون نیم یا 1 نمره باشه مغزت بیش از حد خسته نکن 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡
تغییر رشته بدهرشته ی انسانی چند برابر از رشته ی تجربی و ریاضی سخت تره اگه حفظیاتت خوب نباشهببین من ر ...

تغیر رشته نمیشه وقتش گذشته چند تا مدرسه هم رفتم میگن این وقت سال قبول نمیکنیم بعدش معدلم ۲۰ هست عمرن خانواده ام بزارن برم هنرستان 

تغیر رشته نمیشه وقتش گذشته چند تا مدرسه هم رفتم میگن این وقت سال قبول نمیکنیم بعدش معدلم ۲۰ هست عمرن ...

ببین آدمی ک معدلش ۲۰ باشه دنبال ترک تحصیل نیست دنبال پیشرفته و کسی ک پعدلش ۲۰ باشه نمراتش افتضاح نیس

داری ایسگامونو میگیری خواهر؟معدل ۲۰ ک خوبه چرا میخوای ترک تحصیل کنی😅😂؟

واضح تر میگید منظورتون

لزوما قرار نیست با درس به جایی برسی خیلیا درس نخوندن موفق شدن خیلیا خوندن و موفق نشدن موفقیت در گرو درس نیست،مربی آرایشگری خودم ماهی ۵۰ ۶۰ میلیون به بالا درآمد داره از سن کم وارد کار آرایشگری شده با بهترین سالن شهر همکاری میکنه خودشم آموزشگاه داره رشتش دانشگاهیش یچیز دیگست اصلا،آشنای دورمون یادمه قدیما سرایدار بودن بجز چندتا النگو چیزی نداشتن رفتن تو کسب و کار به مرور وضعشون خوب شد مزون زدن،الان تو بهترین جاهای شهر چند تا مزون دارن،خیلیییی موفق شدن 

ببین آدمی ک معدلش ۲۰ باشه دنبال ترک تحصیل نیست دنبال پیشرفته و کسی ک پعدلش ۲۰ باشه نمراتش افتضاح نیس ...

معدل نهمم ۲۰ هست چه فایده داره اصل کار دبیرستان هست نهم اینقدر حالم خوب بود همیشه عشق و حال بودم البته در کنار عشق و حال درس هم میخوندم تو کلاسمون همه معدل ها زیر ۱۷ بود فقط من ۲۰ بودم من تیزهوشان تجربی هم قبول شدم اما چون شرایطش رو نداشتم نرفتم 

2810