2777
2789
من حالم خیلی بدشد چون ناخواسته بود ولی من یادمه چن روز بعداز پریودیم بود

آره خیلی شنیدم رحم بعد از پریودی کاملا آماده اس 

حتما پریودی که تموم شد تلاش میکنیم 

آره خیلی شنیدم رحم بعد از پریودی کاملا آماده اس حتما پریودی که تموم شد تلاش میکنیم

آفرین انشالله جواب بگیری حواست به قمردرعقربم باشه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
این خرافاتی بودن نرمال شما نیست

بچه جان پسر مذهبی شما از این تاپیک برو بیرون لازم نیست به حرف درست بزرگترت ایراد بگیری

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

منی که حدود شش ساله ازدواج کردم و هنوزم اقدام نکردم کلا سردر نمیارم یعنی خاک 😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

قدیما داروخونه تخمک سنج داشت و بین روز ده تا سیزدم بعد از قاعدگی از تخمک سنج استفاده میکردند ...الان نمیدونم هست یانه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ببخشید من برام سوال شد پس اینایی که میگن حاملگیمون ناخواسته بوده چطور با یکبار حامله میشن؟!

عزیزم کلا بارداری یکبار از اون اقدام هایی ک انجام میدی اتفاق میفته از اولسن روز پریودیت بشمر از روز ۸ک پاک میشی اقدام کن تا بشه ۲۰مین روز پریودیت بعد دیگ اقدام نکن منم از اینماه اقدامم ب امید خدا

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
سیکل قاعدگیت چن روزه هست!؟مثلا اگه ۲۸ روزه هست تخمک گذارید میشه حدود روز ۱۴ سیکلت یعنی از روز اول قا ...

اين حرافا چيه !!!! نه نيازي هست پاهاشو بيست دقيقه بزنه به ديوار و نه شستن و حمام رفتن ممنوعيتي داره 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
یعنی چی نرمال شما نیست🙄😑ایشون درست میگه شما اعتقاد نداری

من هم قبل از اینکه ایشون بگن اطلاعی نداشتم واقعا...

حتما باید رعایت کرد؟؟چ اتفاقی میوفته اگه رعایت نشه..!!

سیکل قاعدگیت چن روزه هست!؟مثلا اگه ۲۸ روزه هست تخمک گذارید میشه حدود روز ۱۴ سیکلت یعنی از روز اول قا ...

چه قشنگ توضیح دادی من مجردم تاحالا ام رابطه نداشتم ولی چند روزه خیلی فکر میکنم به کسی که دوسش دارم دلم میخواست بمونه ازش یه پسر داشته باشم ولی رفتش دوستم نداشت الان یاد اون افتادم با پیامت 💔

کلا یادم نمیره ولی بنظرم قشنگ آدم از کسی که دوسش داره یه بچه داشته باشه دارم چرا میگم می‌دونم ولی چیکار کنم 😭😑دلم اون آدمو میخواد که رفت 

2810