2777
2789
عنوان

دسپختم چندوقته افتضاح شده

100 بازدید | 11 پست

میدونم که خودم آدم زرنگی نیستم پسرمم کوچولوعه همش یا مشغولشم یاهم خستم 

شوهرمم مشخص نیست چه روزایی ناهارمیادخونه  تنهاباشم یچیزدم دستی میخورم بعد بهش میگم خب زنگ بزن بگو داری میای خونه بازم نمیدونم چرانمیگه ومن مجبورمیشم غذاروهولهولکی اماده کنم  دلمم براش میسوزه سرکارش اصلا غذا درست نمیخوره خونه هم که میاد اکثرا غذاهای من بدمیشن یانمک یا جانیفتاده طور میتونیدراهنماییم کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزم برای غذاهای جا افتادنی شب ها قبل از خواب بعد اینکه کوچولوت خوابید غذا رو بزار ردی گاز زیرش رو کم کن مثل برنج حتی کمتر تا صبح کم کم بپزه ، و جا بیفته مثل چلوگوشت خورشت ، آبگوشت و...

برای بقیه هم از شب قبل تدارک ببین سعی کن هر روز ظهر حداقل غذا داشته باشی چه همسرت بیاد چه نیاد مگه خودتون نباید بخورید؟ از شب قبل غذای روز بعد تدارک ببین روز بعد یک برنج بپز با پسرت یا سرخ کردنی و اینها رو بزار روی تا غذا تازه باشه ❤️🫂

خب همیشه غذا بپز ظهرا برای شام هم نگهدار اگ شوهرت اومد میخوری اگ نیومد برایشان راحتی

شوهرم کارش اینجوریه که مثلا یکی دوروز میاد یکی دوروز سرکار بعد  غذارو اندازه یه وعده بیشترکه سرکارم ببره درست میکنم نیادخونه کلی غذا مونده وچون خیلی بدغذاس من ترجیح میدم مواقعی که نیست غذاهایی که نمیخوررو برا خودم درست کنم

عزیزم غذا درست کن شاید مهمون سر زده بیاد خونت

برا خودت شده حتی در حد یه بشقاب درست کن کم کم ولی هر روز درست کنی بهتر میشه آشپزیت ،آشپزی بیشتر تجربس که خوب در میاد

لطفا دعا کنید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...