2777
2789

سلام من و همسرم بااین خواهرش مشکل داشتیم بخاطر خیلی از بی احترامیاشون کلا باخانوادش رفت امد نمیکنم همین خواهرش عقد دخترش مارو دعوت نکرد حالا ی مدته نزدیک شده ب شوهرم و من این چتو یهو دیدم و خیلیییی ناراحتم

این خواهرشوهرم بادخترش مدام منو اذیت میکنن استوری تیکه دار میزارن و شوهرمم درجریانه الان نمیدونم چیشده ک بخاطر اون منو ناراحتم میکنه ک‌هیچ رازدارش شده 

من بطور کامل با خانواده همسرم رابطه ای ندارم چی بشه سالی یبار حال ننشو بپرسم بااینکه ازهیچکدوم دل خوش ندارم خیلی پشتم حرف زدن خیلی باعث دعوامون میشدن فتنه میکردن باحرفاشون حتی ب شوهرمم زیاد بی احترامی کردن من ب کنار الان این نمیدونم چی میخاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم چه حس بدی🥲

از عمد به شوهرت نزدیک شده 

باید کاری کنی شوهرت بیشتر بهت توجه کنه 

و وقتی کنار تو هست بیشتر احساس آرامش کنه و بهش خوش بگذره 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
آخی عزیزم چه حس بدی🥲از عمد به شوهرت نزدیک شده باید کاری کنی شوهرت بیشتر بهت توجه کنه و وقتی کنار تو ...

شک ندارم از عمد هست مطمعنم هدف داره وگرنه هیچوخ ن شوهرمو دوس داشت ن منو تو شب عروسیم همشون مث عزاگرفته ها بودن الانم خیلی حالم بده اعصابم خرده فکرم درگیر انقدر فکر کردم ک سردرد گرفتم

شک ندارم از عمد هست مطمعنم هدف داره وگرنه هیچوخ ن شوهرمو دوس داشت ن منو تو شب عروسیم همشون مث عزاگرف ...

عزیزم

بهترین کار اینه ک خودتو به همسرت بیشتر نزدیک کنی 

چی بگم؟همش انکار میکنه

بشین منطقی باهاش صحبت کن 

بگو آخه عزیز من 

اول و آخر من و تو برای هم میمونیم 

نه بقیه 

موقع پیری ما هستیم ک کنار همیم

همدم هم هستیم 

باید هم راز همدیگه باشیم 

یه کم حرفای اینجوری بزن

بعدش کم کم ازش بخواه ک بیشتر به خود و زندگیت اهمیت بده و به بقیه کاری نداشته باشه