2777
2789
عنوان

شما چقدر ماهانه خرج صورتتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 153 پست

هیچی

خودم ماسک خونگی درست میکنم😁

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا هیچی به جز چند تا مراقبت پوستی استفاده نمی کنم

ولی پوستم خوبه با اینکه هرروز چیپس و پفک میخورم اما جوش نمی زنم دیگه

قبلا برام خیلی مهم بود که صورتم صاف باشه خیلی مراقبت میکردم همش هم پر از جوش بود الان که اصلا رسیدگی نمیکنم شده مثل آینه

فهمیدم نباید حرص بخورم و بیخیال باشم

ابرسان و ترميم كننده و ضدافتاب

و يك شوينده 

يكبار إيراني ميگيرم

يكبار برند معروف

براي ٢/٣ ماه هست معمولا

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2805
والا این ماه سه تومن وسیله خریدم صورتم بیشتر جوش زد

وضو زیاد بگیر ماساژ وضو برای صورت عالیه .از پیشانی تا چانه . .ارایش اصلا نکن .از شوینده مثل شامپو فیروز روزانه یک بار استفاده کن .از ضد افتاب عطاری استفاده کن .ارگانیک باشه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

من یمدت خودمو سرویس کردم انقدر پول اینچیزا رو دادم

اما الان فقط یه شوینده و ابرسان استفاده میکنم

کلا قید کرم پودر و پنکیک و کانتور اینام زدم

الان از پوستم راضی ترم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

خیلی گرونه من یه روتین از یکی خواستم برای بنویسه یه عالمه چیزم حذف کردم شد ۳تومن هنوز پول ندادم بهش

اره با دوتومن تومن بهترین چیزو میتونی بگیری چهار ماه استفاده کنی آبرسان کلینیک یه شوینده صورت سیمپل 

من ی سرم رو سن کننده میزنم حدود ۷۰۰  تومن 

ی سرم تنظیم کننده چربی اونم ۸۰۰ 

ژل شستشو ۳۰۰ تومن 

کرم دور چشم ۳۰۰

البته اینا رو چند ماه استفاده میکنم بعد میخرم 

ماسک های خونگی میزنم خیلی خوبه 

برا موهامم روغن زیتون و کرچک میزنم 

برس چوبی استفاده میکنم 

سرشور سیلیکونی 

راضیم خدایی از پوست و موهام

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
2810