2777
2789

قبلا تاپیک زدم گفتم که ما یه سال باهم بودیم اوایل خیلی زیاد عاشقی میکرد و ثابت میکرد دوسم داره. بعد چند ماه فهمیدم که: رفیق بازه ،خیلی زیاد دروغ می‌گفت، بار ها به خانوادم فحش داد، وقتی گریه میکردم براش مهم نبود، توی بحث ها بم می‌گفت روانی برو تیمارستان! وابستگی زیادی به خانوادش داشت و... تموم درد دل هامو میزد توی سرم و حتی طلاق خواهرم رو میزد توی سرم و خیلی زیاد به داداشم و دامادم فحش میداد. منم بخاطر وابستگی ولش نمی‌کردم هربار هر کدوم از این کار هارو میکرد بعدش میومد گریه میکرد می‌گفت یه فرصت دیگه بهم بده وقتی هم من آشتی میکردم دوباره همون اش و همون کاسه.انقد سر کاراش عصبی میشدم که الان فهمیدم میگرن شدید گرفتم.الان ادامه شو میزارم تایپ کردم.

تا اینکه چن روز پیش باز ما دعوامون شد خیلی عصبی شده بود یهو بم گفت پدر مادرت کین؟بی پدر مادری نه؟و یادم نیس یه فحشی داد به پدر مادرم. منم دیگه از اون شب بلاکش کردم و جوابشو ندادم تا امروز دیدم ۱۰۰ تومن برام پول زده! زنگ زدم بهش گفتم مگه من ازت پول خواستم گفت گوه خوردم که اون شب اون حرفارو زدم بهت دیروز برای پدرت فاتحه خوندم این ۱۰۰ تومن هم زدم چون میدونستم قراره امروز بری دکتر! بهش گفتم من نمیبخشمت اون پول رو هم بهش پس دادم و گفتم دفعه دیگه اینکارو نکن میخوای وجدانتو با پول آروم کنی! و قطع کردم . الان جیگرم آتیش گرفته بنظرتون چیکار کنم ؟ پشیمونیش واقعیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

🧠ازش برای روابط با دوس پسرت استفاده کن

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

ازش فراررررر کن

آخه اون لعنتی هیچی نداره به قرآن نه قیافه داره نه هیکل نه خونه نه ماشین نه اخلاق هیچی نداره منم دلم براش می‌سوخت براش مادری کردم بجای اینکه فقط عشقش باشم .

یاد خاطره هامون میفتم نابود میشم

ول کن. این علاوه بر عوضی بودنش گدا هم هست انگاری

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
تا اینکه چن روز پیش باز ما دعوامون شد خیلی عصبی شده بود یهو بم گفت پدر مادرت کین؟بی پدر مادری نه؟و ی ...

خااااک تو سرت اگ برگردی بدهمچین آدمی با صد هزارتومان انقد راحت کولت زد ک از بلاکی درش آوردی

ایشون اختلال دارن و پرخاشگر اند.

بنظرم در مرحله ی اول ازشون جدا بشید و یه درصد اگه مبخواستید بمونید مجبورشون کنید به تراپیست مراجعه کنند

مشاور تحصیلی🍀کنکورتجربی/ خدا بخندد، رویا ببارد و آن اتفاق قشنگ بیفتد🤍 /برای رزرو مشاوره به آیدی: @avata_org توی تلگرام پیام بدید.

2810