2777
2789

من خسته شدم انقد خونواده خودم بهم میگن بددل و شکاک

ببینین اینو صادقانه جواب بدین

نمیدونم چطوری بگم

شمام خوشتون نمیاد زنی که به همسرتون نامحرمه و حالتای خودشیرین کنی واسه مردا رو داره باهاتون رفت و آمد کنه؟

حتی اگه فامیل نزدیکتون باشه و از همسرتونم بزرگتر؟

حرفاشم جوری باشه که انگار میخواد شما از چشم همسرتون بیفتین.خودشم همسر نداره و جدا شده.

من املم که به همچین آدمی بدبینم؟

تازه همسرمم چیز خاصی نیست،نیاین مسخرم کنین.هیچ چیز خاصی نیست خودم میدونم.ولی من نسبت به این زن به شدت شک دارم که یه هدفی داره.

مامانم میگه چون بدبخت مطلقه اس همتون به چشم زگیل نگاش میکنین😑ولی به خدا ربطی نداره.من چرا به دیگران شک ندارم پس؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یه زن هیچوقت الکی شک نمیکنه ...

حس ششمت رو‌دست کم‌نگیر 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میگم ما زنا الکی رو کسی حساس نمیشیم

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
حساسیتتون رو یه نفر هست یا کلا ارتباط همسرتون با خانم های نامحرم براتون سخته به نظر جواب این و صادقا ...

فقط رو همین

بعد همسر منم آخه کلا اهل ارتباط زیاد با زنا نیس.تو مهمونیام ساکته مگر باهاش حرف بزنن.

ولی مثلا من مهمونی میریم،فرضا دخترخالش میاد یه چیزی میگه و میخندیم،من حس بدی اصلا نمیگیرم

یا دخترعموش شوخی میکنه بدم نمیاد

چون حالت منظوردار و بد ندارن

ولی این یکی مثلا جلوش سعی میکنه منو خراب کنه

خب چرا واقعا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

اگ میخواد ب چشم زگیل نبینمش خودشو دهنشو جمع کنه و مراقب رفتار و کاراش باشه

تو این زمونه ک خواهر ب خواهر خیانت میکنه از فامیل و .... چه انتظاری هست

آدم هرزه با هر نسبتی باید کات شه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
فقط رو همینبعد همسر منم آخه کلا اهل ارتباط زیاد با زنا نیس.تو مهمونیام ساکته مگر باهاش حرف بزنن.ولی ...

انگار اخلاقای خالمو‌میگی

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
2810